Ressu Redfordin tuore soolosingle sai miehen itkemään - katso vaikuttava ensiesiintyminen Studio-ohjelmassa

3:01
Katso videolta uuden kappaleen ensiesitys.

Ressu Redford vieraili Studio-ohjelmassa ja esitti ensimmäistä kertaa tuoreen kappaleensa. Katso ja kuuntele koko esitys videolta.

Ressu Redford julkaisi tänään 12. huhtikuuta uuden singlen nimeltä Viimeinen päivä. Sooloartistina paluun tehnyt Redford käsittelee kappaleessa nimen mukaisesti elämän rajallisuutta. Yhtä aikaa pohditaan, mitä elämän aikana on saatu aikaan.

Kyseessä on rakkauslaulu, jonka kertosäe tempaa mukaansa. Samalla kappale tarjoilee oivalluksia. Kaikki palaa siihen, mikä elämässä todella on kaikkein merkityksellisintä:

– Parasta, mitä mä sain aikaan, mä sain olla hetken sun kaa.

Ressun mielessä on pysynyt kirkkaasti se hetki, kun hän kuuli Viimeinen päivä -singlen demon omalla biisileirillään ensimmäistä kertaa.

– Itkin, kun kuulin kappaleen ensimmäisen kerran. Mun täytyi alkaa laulamaan demoa, mutta onnistuin laulamaan vain yhden kertosäkeen vahvan liikutustilan vuoksi. Niin ei käy usein. Silloin tiesin, että tässä saattaa olla iso biisi käsillä, kommentoi Ressu.

Teki paluun sooloartistina yli 10 vuoden jälkeen

Viime tammikuussa Redford julkaisi ensimmäisen soolojulkaisunsa yli kymmeneen vuoteen. Redford tuli tunnetuksi 1980-luvulla Bogart Co. -yhtyeessä. Tämän jälkeen hän jatkoi soolouralla.

Studio-ohjelmassa käsiteltiin tällä kertaa kuolemaa. Elämän rajallisuudesta keskustelivat poliitikko Jyrki Kasvi, muusikko Mikko Kuustonen sekä kirjailija Jaana Ahlblad. Jakso esitetään vaalitauon takia sunnuntaina 21. huhtikuuta.

Studio MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin kello 22.35.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja