Neljäs Angelina Jolien ja Brad Pittin lapsista haluaa eroon isänsä sukunimestä

Neljäs Angelina Jolien ja Brad Pittin kuudesta lapsesta haluaa elää elämäänsä ilman isänsä sukunimeä.

Entisen näyttelijäavioparin Angelina Jolien  ja Brad Pittin  tytär Shiloh Jolie-Pitt  vietti 27. toukokuuta 18-vuotissyntymäpäiväänsä. TMZ kertoo, että täysi-ikäisyytensä myötä Jolie-Pitt on toimittanut eteenpäin asiakirjat pyytääkseen isänsä sukunimen poistamista omasta nimestään, jotta hänen nimensä vastaisuudessa olisi Shiloh Jolie.

Nimenmuutosta ei ole vielä hyväksytty virallisesti. Kyseessä on jo neljäs Jolien ja Pittin lapsista, joka hakee muutosta nimeensä ja haluaa tiputtaa pois isänsä sukunimen. 

Jolien ja Pittin kuudesta lapsesta myös 19-vuotias Zahara  käyttää ainoastaan äitinsä sukunimeä. Isänsä sukunimeä välttelee myös 15-vuotiasVivienne, joka nähtiin The Outsiders -musikaalin esittelyssä Playbillissä nimellä Vivienne Jolie. Angelina Jolie toimii näyttelmän tuottajana ja Vivienne on merkitty tuottajan assistentiksi. 

Ex-parin 22-vuotias Maddox  niin ikään ei käytä itsekään sukunimeä Pitt enää. Shiloh Jolie on lapsista kuitenkin tiettävästi toistaiseksi ainut, joka on hakenut asiaan virallista muutosta.

Brad Pitt ja Angelina Jolie erosivat kahden avioliittovuoden jälkeen vuonna 2016, oltuaan yhdessä vuodesta 2004 lähtien. Pariskunnan lapsista kolme on adoptoituja ja kolme biologisia. 

Angelina Jolie haki avioeroa kahden avioliittovuoden jälkeen. Hän laittoi eron vireille yksityislentokoneessa tapahtuneen riidan myötä, jonka seurauksena Brad olisi käynyt käsiksi niin Angelinaan kuin Maddoxiin. 

Avioero on ollut riitaisa ja sitä on setvitty oikeudessa pitkään, entisen parin puidessa yhä omaisuus- sekä huoltajuusasioitaan. Brad Pitt on hakenut lastensa yhteishuoltajuutta, mistä Jolie puolestaan on kieltäytynyt. 

Edellä mainittujen neljän lapsen lisäksi entisen parin lapsia ovat myös 20-vuotias Pax Thien sekä 15-vuotias Knox Leon, joka on Viviennen kaksoissisarus. 

Lue myös:

    Uusimmat