Angelina Jolien veli järjesteli elämänsä uudelleen siskonsa eron jälkeen: "Haluan olla hänen tukenaan"

Näyttelijä Angelina Jolien veli James Haven on hyvin suojelevainen siskoaan ja tämän lapsia kohtaan.

Näyttelijä Angelina Jolien, 48, veli näyttelijä James Haven, 52, kertoi 90who10-podcastissa, miten muutti elämäänsä Jolien ja Brad Pittin, 60, eron jälkeen niin, että hän voi suojella sekä siskoaan että tämän lapsia.

– Siitä alkoi hänen ja hänen lastensa, siskontyttöjeni ja -poikieni, suojeleminen. Järjestin elämäni niin, että voin olla läsnä tilanteesta riippumatta. Haluan olla heidän tai hänen tukenaan mitä ikinä hän käykään läpi, Haven kertoi podcastissa vuodenvaihteessa.

Havenille on tärkeää olla Jolien lasten tukena heidän muutoksen vuosinaan. 

– Heistä on tulossa nuoria parikymppisiä aikuisia. Haluan vain olla heidän tukenaan milloin tahansa, Haven kertoi podcastissa. 

Joliella ja Pittillä on kuusi lasta: Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 18, Shiloh, 17, ja 15-vuotiaat kaksoset Knox  ja Vivienne

Elokuussa 2014 avioitunut entinen pariskunta oli yhdessä 12 vuotta ja ilmoitti avioerostaan vuonna 2016. Erosta uutisoitiin samalla, kun kerrottiin väitetystä riidasta yksityiskoneessa. Pittin väitetään kuristaneen yhtä lapsista ja lyöneen toista kasvoihin. Asiakirjojen mukaan Pitt olisi tarttunut myös Jolieta päästä ja ravistellut häntä sekä kaatanut olutta ja viiniä Jolien ja lasten päälle. 

Pitt on myöntänyt korottaneensa lapsille ääntään, mutta kiistää kaiken fyysisen kontaktin. 

Vanhemmat saivat alun perin lastensa yhteishuoltajuuden toukokuussa 2021. Tuomari kuitenkin kumosi päätöksen kuukautta myöhemmin. Jolien ja Pittin alaikäisten lasten huoltajuutta ei ole vieläkään ratkaistu.

Heidän eronsa kuitenkin virallistettiin vuonna 2019. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat