Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär Vivienne tiputti nimestään isänsä sukunimen pois

Entisen avioparin Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär Vivienne esiteltiin ilman isänsä sukunimeä. 

Entisen näyttelijäpariskunnan Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär Vivienne näyttää pudottaneen isänsä sukunimen pois nimestään. 

Hänet nähtiin The Outsiders -musikaalin esittelyssä Playbillissä nimellä Vivienne Jolie eikä Vivienne Jolie Pitt, kertoo People.

Angelina toimii näyttelmän tuottajana ja Vivienne on merkitty tuottajan assistentiksi. 

Aikaisemmin lapsista Zahara liittyi koulunsa naisopiskelijayhdistykseen ilman isänsä sukunimeä. Zahara esitteli itsensä uusien jäsenten seremoniassa ilman isänsä sukunimeä. 

– Nimeni on Zahara Marley Jolie! Tulen Golden Statesta, enkeleitä täynnä olevasta kaupungista, Los Angelesista Kaliforniassa, Zahara huusi yleisölle sosiaalisessa mediassa jaetulla videolla. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Angelina ja Brad erosivat vuonna 2016. Sen myötä Brad on ilmeisen vieraantunut ex-parin kuudesta lapsesta, jotka ovat Zahara ja Viviennen lisäksi Maddox Chivan, 22, Pax Thien, 20, Shiloh Nouvel, 18, sekä Viviennen kaksossisar Knox Leon, 15.

Angelina haki avioeroa kahden avioliittovuoden jälkeen. Hän laittoi eron vireille yksityislentokoneessa tapahtuneen riidan myötä, jonka seurauksena Brad olisi käynyt käsiksi niin Angelinaan kuin Maddoxiin. 

Brad on hakenut lastensa yhteishuoltajuutta, mistä Angelina on kieltäytynyt. He ovat puineet huoltajuus- ja omaisuusasioitaan oikeudessa siitä lähtien. 

Lue myös:

    Uusimmat