Sisäpiirilähde: Näin Brad Pitt reagoi jo neljännen lapsensa pyrkimykseen hankkiutua eroon hänen sukunimestä

Neljä Angelina Jolien ja Brad Pittin kuudesta lapsesta välttelee isänsä sukunimeä. 

Viime viikolla uutisoitiin, että entisen näyttelijäavioparin Angelina Jolien  ja Brad Pittin  tytär Shiloh Jolie-Pitt, 18, on täysi-ikäistymisensä myötä toimittanut eteenpäin asiakirjat, joissa hän pyytää isänsä sukunimen poistamista omasta nimestään, jotta hänen nimensä olisi vastaisuudessa Shiloh Jolie.

Lähde, jonka kuvataan olevan läheinen Brad Pittille, kertoo Peoplelle, että Pitt "on tietoinen ja järkyttynyt" tyttärensä päätöksestä.

– Hän on tietoinen ja järkyttynyt siitä, että Shiloh jättää hänen sukunimensä. Hän (Pitt) ei ole koskaan tuntenut enemmän iloa kuin hänen (Shilohin) syntyessä. Hän toivoi aina tytärtä, lähde kertoo Peoplelle. 

Shiloh on neljäs ex-pari Jolien ja Pittin kuudesta lapsesta, joka haluaa eroon isänsä sukunimestä.

– Muistutukset siitä, että hän on menettänyt lapsensa, eivät tietenkään ole helppoja Bradille. Hän rakastaa lapsiaan ja kaipaa heitä. Se on hyvin surullista, lähde kertoo Peoplelle.

People haastatteli asian tiimoilta myös toista sisäpiirilähdettä, joka sanoi Pittin rakastavan edelleen kaikkia lapsiaan valtavasti.

– Koko tämä prosessi on ollut erittäin vaikea koko perheelle, lähde sanoo.

Shilohin nimenmuutosta ei ole vielä hyväksytty virallisesti. Hän toimitti nimenmuutostaan koskevat asiakirjat eteenpäin 18-vuotissyntymäpäivänään 27. toukokuuta.

Jolien ja Pittin kuudesta lapsesta myös 19-vuotias Zahara  käyttää ainoastaan äitinsä sukunimeä. Isänsä sukunimeä välttelee myös 15-vuotias  Vivienne, joka nähtiin The Outsiders -musikaalin esittelyssä Playbillissä nimellä Vivienne Jolie.

Myöskään ex-parin 22-vuotias tytär Maddox  ei käytä enää sukunimeä Pitt. Shiloh Jolie on lapsista kuitenkin tiettävästi toistaiseksi ainut, joka on hakenut asiaan virallista muutosta.

Brad Pitt ja Angelina Jolie erosivat kahden avioliittovuoden jälkeen vuonna 2016, oltuaan yhdessä vuodesta 2004 lähtien. Pariskunnan lapsista kolme on adoptoituja ja kolme biologisia. 

Angelina Jolie haki puolisostaan avioeroa kahden avioliittovuoden jälkeen. Hän laittoi eron vireille yksityislentokoneessa tapahtuneen riidan myötä, jonka seurauksena Brad olisi käynyt käsiksi niin Angelinaan kuin Maddoxiin. 

Avioero on ollut riitaisa ja sitä on setvitty oikeudessa pitkään, entisen parin puidessa yhä omaisuus- sekä huoltajuusasioitaan. Brad Pitt on hakenut lastensa yhteishuoltajuutta, mistä Jolie puolestaan on kieltäytynyt. 

Sisäpiirilähde kommentoi Peoplelle vuonna 2022, että Pitt toivoisi saavuttavansa paremmat välit lapsiinsa siitäkin huolimatta, että hän ja Jolie käyvät läpi huoltajuuskiistaa. Lehtitietojen mukaan Pittin ja hänen lastensa välit ovat olleet hankalat siitä saakka, kun Jolie haki avioeroa Pittistä.

Edellä mainittujen neljän lapsen lisäksi entisen parin lapsia ovat myös 20-vuotias Pax Thien sekä 15-vuotias Knox Leon, joka on Viviennen kaksoissisarus. 

Lue myös:

    Uusimmat