Neljän osumaa samalta mieheltä, HIFK-kapteeni ja tähtihyökkääjä kilpasilla – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Ässät - KalPa 4:51
Maalikooste: Ässät - KalPa

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua. Illan ykkösnimi oli Ässien Derek Barach, joka iski peräti neljä maalia.

Barach oli isossa roolissa, kun Ässät nousi kahden maalin takamatkalta rinnalle ja ohi kamppailussa KalPaa vastaan. Barachin illan neljäs varmisti Ässille 5–4-voiton.

Maalikooste, Ässät–KalPa:

Maalikooste: Ässät - KalPa 4:51

Helsingissä IFK:n kotiavauksesta tuli kotijoukkueen kapteenin Teemu Tallbergin ja Lukon Kristian Pospisilin maalintekokilpailu. Molemmat iskivät kaksi osumaa, Pospisilin joukkojen vetäessä pidemmän korren. Slovakialaisen tähtihyökkääjän illan toinen varmisti Lukolle 3–2-voiton.

Maalikooste, HIFK–Lukko:

Maalikooste: HIFK - Lukko 3:12

Mikkelissä Jukureiden vahva kauden aloitus ei saanut jatkoa, kun Olli Jokisen luotsaamat joukot joutuivat jyrän alle. Pelicans oli parempi peräti lukemin 6–2.

Maalikooste, Jukurit–Pelicans:

Maalikooste: Jukurit - Pelicans 5:00

Jyväskylässä TPS otti kauden toisen voittonsa, nousten SM-liigan kärkipaikalle, kun se kaatoi JYPin 2–1. Vieraiden voittomaalista vastasi Mikael Pyyhtiä.

Maalikooste, JYP–TPS:

Maalikooste: JYP - TPS 7:13

Oulussa Kärppien hanat olivat tukossa kotiottelussa HPK:ta vastaan. Kerho kävi hakemassa isomman pistepotin mukaansa, kun se kaatoi Michael Jolyn osumalla Kärpät 2–1.

Maalikooste, Kärpät–HPK:

Maalikooste: Kärpät - HPK 4:59

Lue myös:

    Uusimmat