Michael Joly pistetehtailu jatkui tyylillä, Kristian Tanus murskajaisten seppä – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Pelicans - Tappara 3:35
Videolla maalikooste ottelusta Pelicans-Tappara.

Tiistain SM-liigakierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua.

Helsingissä IFK jatkoi lentoaan, kun se kaatoi keskikastin mittelössä Ässät 3–0. IFK:lta Kristian Vesalainen osui jo kolmannessa ottelussa putkeen. Roope Taponen nappasi nollapelin 27 torjunnan myötä.

Maalikooste, HIFK–Ässät:

Maalikooste: HIFK - Ässät 4:56

Mikkelissä Jukurit jäi toisessa keskikastin taistossa HPK:n jalkoihin. Vierailta SM-liigan pörssikärki Michael Joly jatkoi tehoilua – vieläpä tyylillä. Joly upotti vuodenvarmasti rankkarin sisään, vieden HPK:n kahden maalin karkumatkalle. HPK oli lopulta parempi luvuin 3–1.

Maalikooste, Jukurit–HPK:

Maalikooste: Jukurit - HPK 4:48

Oulussa Kärpät otti ison päänahan, kun se kaatoi sarjakärki Lukon 3–2. Ottelun voittomaalista vastasi Peter Tiivola, joka osui kolmannessa erässä ylivoimalla.

Maalikooste, Kärpät–Lukko:

Maalikooste: Kärpät - Lukko 5:09

Lahdessa Pelicans koki nöyryyttävän murskatappion, kun Tappara oli parempi peräti lukemin 5–0. Vierailta esillä oli erityisesti Kristian Tanus, joka latasi kaksi maalia.

Maalikooste, Pelicans–Tappara:

Turussa TPS teki ratkaisevan eron JYPiin kolmannen erän puolen välin jälkeen. Arttu Ilomäen ja Michael Dal Collen osumat varmistivat TPS:lle 3–1-voiton.