Ässien jenkkihyökkääjä säväytti hirmuillallaan – sitä seurasi myhäily: "Tällaista ei tapahdu kovin usein"

0:55
Video: Derek Barach tykittää jo illan neljännellään Ässille voiton

Ässien ja KalPan välisen ottelun ykkösmiestä ei ole vaikea nimetä. Derek Barach oli kentän paras. Vikkelä yhdysvaltalainen iski Ässien 5–4-voittoon päättyneessä jääkiekkoliigan kamppailussa neljä maalia. Hän laukoi Ässien ensimmäisen, toisen, kolmannen ja viidennen osuman.

– Neljä maalia yhteen peliin. Tällaista ei todellakaan tapahdu kovin usein. Nyt oli sellainen peli, että kiekko vain löysi minut, Barach hymyili. 

Porilaiset olivat kahden maalin tappiolla, kun kamppailua oli jäljellä vain noin viisi minuuttia. Barach ja Jarno Kärjen onnekas pomppumaali toivat kamppailun tasoihin vain 18 sekunnin erolla toisistaan. Jatkoajalla huikeassa pelivireessä ollut Barach tinttasi lämärillä kiekon ohi Eero Kilpeläisen ja samalla Ässille kahden pisteen potin. 

– Barach oli fantastinen. Ottelu oli häneltä sellainen laadukkaan pelaamisen ja tehokkuuden näytös. Hänen työmääränsä, taitonsa ja nopeutensa tuovat väistämättä tulosta ja nyt sitä tuli yhteen peliin valtavasti, Ässien valmentaja Ari-Pekka Selin sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja