HIFK:lla loppuunmyyty SM-liigan kotiavaus – Ville Peltonen: "Tunnetta oli paljon, ehkä ylikin"

Maalikooste: HIFK - Lukko 3:12
Maalikooste: HIFK - Lukko

Ville Peltonen, 48, teki liigapeleissä paluun Nordenskiöldinkadun jäähalliin HIFK–Lukko-ottelussa, josta vieraat veivät piste-enemmistön 3–2-jatkoaikavoitolla. HIFK:n kauden kotiavausta ja valmentaja Peltosen kotiinpaluuta tapitti täysi tupa, kun 4 100 katsojalla ottelu oli loppuunmyyty. Yleisömäärä on puolet jäähallin normaalikapasiteetista.

– Aika spesiaali ilta, tuli yleisöä pitkän ajan jälkeen. Oli mielestäni hieno fiilis, HIFK:n molemmat viimeistellyt kapteeni Teemu Tallberg hehkutti.

Peliurallaan Peltonen, 48, edusti HIFK:ta kahdeksalla liigakaudella. Ympyrä sulkeutui liki täydellisesti, kun 1995 MM-kultasankareihin lukeutunut laitahyökkääjä nosteli HIFK:n kapteenina Kanada-maljaa uransa loppusuoralla 2011.

– Tunnetta oli paljon. Ehkä ylikin, mutta parempi niin päin, Peltonen kuvasi keskiviikon ilmentymää.

Kuluvan kauden HIFK:n on aloittanut vieraissa JYP-jatkoaikatappiolla ja Pelicans-voitolla. Pistehuteja ei ole vielä ainuttakaan. Mestaruutta puolustavan Lukon sankariksi nousi kaksi maalia viimeistellyt Kristian Pospisil.

– Lukko oli hitusen parempi – onnittelut. Me tarvitsemme kypsyyttä toimintaan. Parannusta haetaan vielä kaikessa, Peltonen luonnehti.

Lue myös:

    Uusimmat