Neljä tähteä! Mies kirjoitti hauskan arvostelun vankisellistään

Brittimies antoi vankisellilleen huikeat neljä tähteä.

Christian Willoughby huvitti itseään ja muita – ei kuitenkaan virkavaltaa – kirjoittamalla huvittavan arvostelun vankisellistään ravintola- ja hotelliarvosteluita julkaisevan Trip Advisor-sivuston tyyliin.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen antanut tälle paikalle 4 tähteä. Koko päivän aamiainen kyllä pilaa tämän. Jos sitä ei oteta huomioon, niin henkilökunta on ihan miellyttävää. Minulla oli oma huone ja hovimestari... Joka tuli käymään teen ja sanomalehtien kanssa. Huone oli kiva, minimalistinen lähestymistapa oli hyvä yksityiskohta. Se oli turvallinen ja varma... Nelinkertainen lasitus ja turvaovi. Ihanteellinen paikka rentoutumiseen raskaan päivän jälkeen. Tulen taatusti uudelleenkin."

Kuvien kera julkaistu päivitys sai heti osakseen ihmetystä. Miten mies sai salakuljetettua puhelimen mukaansa? "Hah, se on iPad!" "Helppoa. Työnsin sen vain boksereihini kivesteni alle, ha ha." Miten hän päätyi selliin? "Vain pieni rikkomus. Ei mitään pahaa." Mirrorin mukaan brittimiestä syytetään kuitenkin muun muassa pahoinpitelystä ja varkaudesta. Mutta "ei mitään pahaa", ilmeisesti.

Willoughbyn päivitys on myös poliisin tiedossa, eikä julkaistuihin kuviin oltu tyytyväisiä. James Glansfield Humbersiden poliisilaitokselta tiedotti, että virkavalta ottaa vakavasti tämän turvallisuusrikkomuksen.

Glansfield ei kuitenkaan kommentoinut sitä, aiotaanko ruokapolitiikkaa muuttaa, jotta neljä tähteä muuttuisi viideksi.

Lähteet: Someecards, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat