Neliraajahalvaantunut Tuomas valottaa tabuna pidettyä vammaisten seksielämää: "Kaalimato-sivu auki ja lähtee tilailemaan"

Neliraajahalvaantunut Tuomas valottaa tabuaiheeksi koettua vammaisten seksielämää 1:13
Neliraajahalvaantunut Tuomas valottaa videolla sitä, miten luonnistuu seksi vammautuneena.

Tabu-osallistuja Tuomas avaa sitä, millaista on neliraajahalvaantuneen seksielämä.

Tabun  kuudennen jakson teema on fyysisesti vammaiset. Jaksossa näyttelijä Pekka Strang tapaa Kyyhkylän kartanossa Eevan, Pertin, Ainon ja Tuomaksen, joita kaikkia yhdistää fyysinen vamma. 

Jaksossa osallistujat kertovat muun muassa omista parisuhteistaan. 35-vuotias Tuomas valottaa myös erästä tabuna pidettyä puheenaihetta: vammaisten seksielämää. 

Tuomas itse kertoi jaksossa seurustelevansa. Hän vammautui vuosia sitten auto-onnettomuuden seurauksena ja kertoo miettineensä tuolloin, että kelpaako hän enää kellekään neliraajahalvaantuneena. 

– Kun ei itsekään tiennyt, että vehkeet sun muut toimii ylipäätään ja muuta. Mietti, että onpahan tämä nyt sitten taas yhdenlaista elämää, Tuomas kertoo. 

Keskustelleessaan asiasta Strangin kanssa Tuomas tarkentaa, että hänellä on yhä tuntoa intiimialueellaan, vaikka tunto on hieman heikentynyt. 

– Tietysti tämä on aika tällaista tämä vammaisen seksielämä, se on vähän sellainen... Saa käyttää mielikuvitusta aika reilusti. 

Strang tiedustelee Tuomakselta, että onko vammaisten seksielämä asia, josta ei juuri puhuta. Tuomaksen mukaan keskustelu asiasta oli kenties avoimempaa silloin, kun hän itse oli nuorempi. 

– Nyt kun on tällainen setämies, niin luulee tietävänsä kaiken, eikä tarvitse kenenkään neuvoja. Mutta kyllä sitä... Joku oli mukamas keksinyt jotain uutta ja sitten se piti kehuskella kaikille. Kaikenlaiset valjaat ja muut, en ole vielä lähtenyt kokeilemaan sellaisia, Tuomas kertoo. 

– Onhan näitä kaikennäköisiä kiikkuja ja muita. Kaalimato-sivu auki ja lähtee tilailemaan kaikenlaista rensseliä. 

Tabu MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. 

Lue myös:

    Uusimmat