Nelikiloinen supersankari! Vauva teki legendaarisen poseerauksen heti synnyttyään

2:35
Kuurolla Heidillä oli tulkki mukana synnytyksessäkin.

Brittiäiti synnytti keisarileikkauksella pojan, jonka tulo maailmaan oli varsin näyttävä, uutisoi Daily Mail.

Kun Bree Jessica näki lapsensa ensimmäistä kertaa, vastasyntynyttä nostettiin hänen vatsastaan varsin supersankarimaisessa asennossa. Tapausta todistanut Breen aviomies nappasi kuvan nelikiloisen ”supersankarin saapumisesta”.

– Harryn syntymän ja hänen kasvojensa näkeminen ensimmäistä kertaa oli surrealistinen kokemus, muistelee Bree Daily Mailille.

Hän jakoi kuvan nyt 7-vuotiaan poikansa syntymästä, sillä halusi nostaa tietoisuutta keisarileikkauksesta.

Suunniteltu keisarileikkaus

Harry syntyi suunnitellulla keisarileikkauksella, kuten myös hänen isoveljensä. Syy oli Harryn suuri koko: raskausviikolla 40 poika painoi neljä kiloa.

Kesken keisarileikkauksen Bree pyysi, että saisi nähdä, kuinka Harry vedetään ulos hänen vatsastaan. Näin ollen sekä synnytyksessä mukana ollut isä että synnyttäjä itse saivat nähdä pienen supersankarin esiintulon.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Voimaa muille synnyttäjille 

Bree kertoo, ettei ollut näyttänyt kuvaa Harryn sankarimaisesta syntymästä juuri kellekään. Hetki koitti vasta, kun ystävä kysyi, olisiko Breellä kuvia keisarileikkauksistaan.

Kuvasta innostunut ystävä jakoi vauvaotoksen Instagram-sivuillaan, jossa se on lähtenyt elämään omaa elämäänsä. Bree kertoo saaneensa kuvan tiimoilta kiitteleviä yhteydenottoja muilta naisilta. Hän toivoo, että kuva voimaannuttaa synnyttäviä naisia.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja