Mainos

Nela 27, yhä kadoksissa – viikonloppuna Nuuksiossa 500 partiolaista

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu etsii 27-vuotiasta Nela Utkinaa sunnuntaina Nuuksiossa. Viikonloppuna Nuuksion metsissä liikkuu myös noin 500 partiolaista. 

Utkinaa on etsitty Nuuksiosta useiden päivien ajan toistaiseksi tuloksetta. Utkinaa on etsitty hänen omaistensa, poliisin sekä torstai-iltana rajavartiolaitoksen helikopterin avulla. Sunnuntaina Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) käynnistää omat etsintänsä.

– Arviolta etsintöihin osallistuu noin 50 vapaaehtoista. Väkeä voi ottaa satakin, se ei välttämättä ole yhtään sen tehokkaampaa. Usein harkittu joukko ja harkitut tehtävät tuottavat parempaa tulosta, Vapepan valmiuspäällikkö Jarmo Hollstein kertoo MTV Uutisille.

Viikonloppuna Nuuksiossa pidetään partiotaitokilpailu, jonka takia metsissä liikkuu noin 500 partiolaista. Suurin osa kilpailijoista on 13-25-vuotiaita. Kilpailu alkaa lauantaiaamuna Kattilasta. 

– Kilpailijat tietävät kadonneesta henkilöstä ja heitä on ohjeistettu asiasta. Normaalisti kilpailuissa ei saa olla matkapuhelimia, mutta nyt he saavat käyttää niitä. Jos kilpailijat löytävät kadonneen, on siitä välittömästi soitettava hätänumeroon 112, pääkaupunkiseudun partiolaisten tapahtumakoordinaattori Simo Pynnönen sanoo.

Poliisi julkaisi torstaiaamuna uuden kuvan kadonneesta Utkinasta. Kuva on viimeinen visuaalinen havainto tsekkinaisesta. Kuvassa Utkina poistuu linja-autosta Nuuksionpää-nimisellä bussipysäkillä katoamispäivän aamuna 9.9.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.