Kadonneen pojan löytämiseksi käynnissä Vantaalla suuretsinnät – 14-vuotiaasta viimeinen varma havainto Espoon Lakistontieltä

Vantaalla on käynnissä suuretsinnöiksi luonnehdittavat yritykset löytää eilen Vantaan Askistossa kadonnut 14-vuotias poika.

Huom! Uutista pävitetty 7.10. kello 12.44: Pojan nimi, kuva ja tapauksesta kertova video poistettu. Poika on löytynyt menehtyneenä.

Hupparissa, mustissa kalsareissa ja keltaisissa kävelykengissä liikkunut poika katosi eilen, ja poliisi on toivonut kansalaisia ilmoittamaan tätä koskevista havainnoista numeroon 112.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että poikaa on etsitty eilisestä lähtien, ja nyt käynnissä oleviin etsintöihin osallistuvat muun muassa vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa ja Puolustusvoimat.

Poliisi tiedotti tänään iltapäiväkolmen aikaan, että pojasta oli tehty viimeinen varma havainto tiistaina kello 16 Espoon Lakistontieltä Rinnekodin lähettyviltä. 

Etsintöihin on osallistunut myös muita vapaaehtoisia, mutta poliisin viesti on, että etsijöitä on nyt riittävästi.

– Vapaaehtoisia alkaa olla aika riittävä määrä, muuten joukkiosta tulee hallitsematon, poliisista kerrotaan.

Poliisi johtaa käynnissä olevia etsintöjä ja toivoo etsijöille työrauhaa.

MTV Uutisten paikalla oleva toimittaja Roosa Mustonen kertoo, että yhdessä paikassa Vantaan Askistossa etsijöitä on parikymmentä.

– Vapaaehtotoiset kertoivat, että metsään on jo menty, siellä on porukkaa jo jonkin verran etsimässä. Myös koira on nähty paikan päällä, Mustonen kuvaili ennen kello kahta päivällä.

Askiston kaupunginosassa asuu noin 1800 henkilöä. Mustosen mukaan etsintöjä tehdään myös muualla Askistossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja