NBA-tähti tuohtui vastustajajoukkueen faneille, selitteli nyt keskisormiepisodiaan – "Ei kyse ole vihamielisyydestä"

NBA-seura Brooklyn Netsin supertähti Kyrie Irving menetti malttinsa Boston Celticsin faneille NBA-pudotuspelien ensimmäisessä osaottelussa.

Irving oli 39 pisteellään joukkueensa paras pistemies 114-115-tappioon päättyneessä ottelussa. Supertähti sai kuulla kunniansa kotijoukkueen kannattajilta läpi ottelun.

Lopulta Irving sai tarpeekseen ja näytti useampaan otteeseen keskisormea Celtics-faneille. Irving kertoi lehdistötilaisuudessa syyt purkaukselleen.

– Olen tottunut siihen, että ihmiset ovat ihollani. Se ei ole uutta. Mutta annan faneille samaa energiaa, mitä he antavat minulle. Kyse ei ole joka fanista, enkä halua hyökätä jokaisen Bostonfania kohti, Irving selittää.

– Kun ihmiset huutavat minua nössöksi, ämmäksi ja huutavat ”painu v***uun”, sellaista pystyy sietämään vain tietyn määrän. Meidän odotetaan olevan kuuliaisia ja nöyriä, jotka suhtautuvat asioihin nöyrästi. V**ut siitä. Olemme pudotuspeleissä. Tätä se on, Irving toteaa.

Irving ei kuitenkaan koe, että hänen ja fanien välisellä yhteenotto on millään tavalla vihamielinen. Pudotuspeleissä tunteet ottavat vallan.

– Ei kyse ole vihamielisyydestä. Tämä on koripalloa.

Lue myös:

    Uusimmat