NBA-tähdeltä raju ukaasi koripallokauden jatkosuunnitelmista – "En aio osallistua"

NBA:ssa pelaavan Portland Trail Blazersin tähtipelaaja Damian Lillard uhkaa jäävänsä sivuun kauden viimeisistä otteluista, jos Portland menettää mahdollisuutensa pudotuspeleihin. 

NBA on ollut tauolla koronaviruspandemian vuoksi jo yli kaksi kuukautta. Kauden jatkamisen yllä on vielä liuta suuria kysymysmerkkejä. On vielä epävarmaa, pelataanko runkosarja normaalisti loppuun vai siirrytäänkö NBA:ssa nopealla aikataululla pudotuspeleihin. 

Normaalin otteluohjelman mukaan runkosarjaa on pelaamatta vielä liki 20 ottelua. Portland on jäämässä tällä hetkellä niukasti pudotuspelien ulkopuolelle. Portland-tähti Lillard ei aio palata takaisin peleihin, jos joukkue menettää pudotuspelimahdollisuutensa.

– Jos palaamme pelataksemme vain muutaman ottelun, jotta runkosarja saadaan päätökseen ja he heittävät meidät pelaamaan merkityksettömiä pelejä ilman kunnon mahdollisuutta päästä pudotuspeleihin, aion olla joukkueen mukana. Mutta en kuitenkaan aio osallistua peleihin. Kerron sen teille nyt, Lillard uhkaa Yahoo Sportsin mukaan.

Lillard aikoo kuitenkin olla normaalisti joukkuetoiminnassa mukana, mutta parketille hän ei aio hypätä, jos NBA päättääkin vähentää jäljellä olevia runkosarjaotteluita niin, ettei Portlandilla ole realistista mahdollisuutta pudotuspeleihin.

– Jos meillä ei ole mahdollisuutta päästä pudotuspeleihin, tulen töihin ja harjoittelen normaalisti joukkueeni kanssa. Teen kaiken sen, ja sitten istun pelien aikana penkillä, Lillard vakuuttaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja