NBA-supertähti latasi täysin poikkeuksellista tekstiä omasta pomostaan: ”Valehtelija”

NBA-tähti James Harden antoi tulisia kommentteja nykyisen työnantajansa Philadelphia 76ersin koripallopomosta Daryl Moreysta.

Siirtoa Los Angeles Clippersiin jo pidempään havitellut James Harden vaikuttaa olevan täysin umpikujassa nykyisessä seurassaan Philadelphia 76ersissa. Tulehtunut tilanne vahvistui maanantaina, kun Harden antoi kommentteja Adidaksen promokiertueella Kiinassa.

– Daryl Morey on valehtelija, enkä aio koskaan olla osa organisaatiota, jossa hän on mukana, Harden tulitti 76ersin koripallopomosta.

– Antakaa kun sanon sen uudelleen: Daryl Morey on valehtelija, enkä aio koskaan olla osa samaa organisaatiota, jossa hän on mukana.

The Athleticin mukaan Hardenin kauna johtuu tavasta, jolla 76ersin seurapomo on käsitellyt hänen sopimus- ja siirtoasioitaan. Viimeisin käänne seuran puolelta oli lopettaa siirtoneuvottelut Clippersin kanssa. ESPN:n mukaan neuvottelut päättyivät Philadelphian seurajohdon liian koviin vaatimuksiin.

76ers on mediatietojen mukaan kertonut Hardenille odottavansa pelaajan ilmoittautumista joukkueen harjoitusleirille normaaliin tapaan. Takamiehellä ei tiettävästi ole mitään aikomusta liittyä joukkueensa vahvuuteen.

Vuonna 2018 NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Harden muodosti Moreyn kanssa luottamuksellisen suhteen Houston Rocketsissa, jossa kaksikko vaikutti samaan aikaan vuosien ajan.

Lue myös:

    Uusimmat