NBA-fanit juhlivat supertähden loukkaantumisella ja saivat lokaa niskaansa – huikea tempaus palauttaa mainetta

Toronto Raptorsin fanien käytöksestä harmistunut Hamzah Moin on perustanut keräyksen NBA-seuran finaalivastustajan Golden State Warriorsin tähtipelaajan Kevin Durantin hyväntekeväisyysjärjestön hyväksi. 

Monen muun tavoin Moin ei pitänyt siitä, että osa Raptors-faneista juhli kentälle kuukauden tauon jälkeen palanneen Durantin uutta loukkaantumista finaalisarjan viidennessä ottelussa

Sosiaalisessa mediassa levisi video (alla) Raptors-kannattajien ilkikurisesta juhlinnasta jo pelin aikana. 

Keräyksellään Moin haluaa osoittaa, että "todelliset Raptors-fanit" ovat tästä pahoillaan ja tehdä pesäeroa törkeästi käyttäytyneihin kannattajiin. 

– Tämä ei ole hienoa. Tämä ei ole oikein. En odottanut tällaista muilta kanadalaisilta, Moin toteaa keräysinfossaan. 

– Liittykää mukaan ja lähettäkää toipumisterveiset Kevin Durantille. Hän antaa kaikkensa tälle hienolle lajille. Annetaan takaisin asialle, johon hän suhtautuu intohimolla: matalatuloisista perheistä tulevien lasten auttamiseen koulutuksen, urheilun ja sosiaaliohjelmien avulla Kevin Durant -hyväntekeväisyyssäätiön kautta.

Keräyksen tavoite on 40 000 dollaria, ja ensimmäisen päivän aikana tuosta summasta on kasassa jo vajaat 24 000. Lahjoituksia on tehnyt yhteensä 902 henkilöä (tilanne 13.6. Suomen aikaa klo 12.50).  

Durant vahvisti keskiviikkona, että hänen akillesjänteensä repeytyi viidennessä finaalissa. 

– Leikkaus tehtiin tänään ja se oli menestys. Paluuni käynnistyy tänään, Durant viestitti sosiaalisessa mediassa kuvan kera. 

NBA:n kuudes finaali pelataan Golden Staten kotiareenalla Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. Toronto johtaa sarjaa 3-2. Mestaruus ratkeaa neljällä voitolla. 

Lue myös:

    Uusimmat