Ikävästi loukkaantuneen tähtipelaajan raju kohtelu suututti seuratoverin – "Tuo oli luokatonta"

NBA:n viidennessä finaaliottelussa loukkaantuneen Kevin Durantin kohtelu sai Golden State Warriorsin pelaajat vihaisiksi. Toronto Raptorsin kannattajat hurrasivat Durantin loukkaantumiselle.

Warriorsin kokoonpanoon viidenteen otteluun palannut Durant loukkaantui heti paluuottelunsa toisella neljänneksellä, eikä kyennyt enää palaamaan otteluun. Durantin loukkaantuminen sai Toronto-kannattajat riemuitsemaan tähtipelaajan karulla kohtalolla. Durantin seuratoveri Draymond Green ei sulattanut vastustajan kannattajien käytöstä.

– Tuo oli hullua. Olen aina todistanut, että kanadalaiset ovat mukavimpia ihmisiä, joita olen kohdannut, mutta tuo oli luokatonta, Green tylyttää Sky Sportsin mukaan.

Durant on yksi Golden State Warriorsin ykköstähdistä, joten hänen loukkaantumisensa on kiistatta erittäin kova pala koko joukkueelle. Warriors onnistui kuitenkin kaventamaan finaalisarjan voitoiksi 2-3. Kevon Looneyn mukaan joukkue sai voimaa tähtipelaajansa loukkaantumisesta.

– Hänen loukkaantumisensa oli iso kolaus meille, mutta halusimme voittaa hänen vuokseen. Hän on riskeerannut uransa, jotta voisi auttaa meitä voittamaan, joten meidän on kunnioitettava sitä. Me halusimme toteuttaa tämän tehtävän hänen vuokseen, Looney toteaa.

– Me kaikki välitämme toisistamme. Kaikki me taistelemme loukkaantumisia vastaan. Laitamme kroppamme likoon mestaruuden eteen, Looney painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat