Näyttelijät Johanna Puhakka ja Sofia Arasola paljastavat – näin Rantabaarin kuvaaminen eroaa Salkkareiden tekemisestä

4:26
Katso livelähetys Rantabaarin pressitilaisuudesta klo 12 alkaen!

Suursuosioon nousseesta Rantabaari-draamasarjasta kuvataan parhaillaan kolmatta kautta ja se nähdään C Moressa syksyllä.

MTV Uutiset oli paikan päällä haastattelemassa 3. kauden näyttelijöitä ja tekijöitä rantabaari Trissana sarjassa nähtävässä Ravintola Meritallissa Helsingin Taivallahdessa maanantaina 3.8. 

Rantabaarin lehdistötilaisuudessa päästiin kuulemaan tarkemmin uuden, 3. tuotantokauden sisällöstä ja käänteistä, sekä haastattelemaan ja kuvaamaan sarjan tähtiä ja tekijöitä. Kolmannella kaudella kuumassa kesänvietossa on mukana tuttujen hahmojen lisäksi uusia kasvoja, ja ihmissuhdekuviot menevät entistä enemmän solmuun.

MTV Uutisten haastattelussa näyttelijät Sofia Arasola ja Johanna Puhakka kertoivat koko kesän käynnissä olleista kuvauksista ja siitä, miten vaihtelevat kesäsäät ovat vaikuttaneet kuvauksiin. 

– Suomen vaihtelevat säät eivät ole ihan hirveästi vaikuttaneet kuvauksiin ja aina on löydetty joku keino, että olemme saaneet kohtaukset purkkiin. Koskaan ei ole varmasti täytynyt kokonaan perua jotakin kohtausta, Arasola muistelee. 

Puhakka puolestaan kertoo, että joskus rankka sade saattaa olla jopa toivottu elementti kuvauksissa. 

– Olimme kuvaamassa erästä kohtausta ulkona ja silloin satoi aivan kaatamalla. Ohjaaja sanoi, että sade sopi todella hyvin kyseiseen kohtaukseen. Se toi siihen ihan erilaisen fiiliksen kuin jos olisi ollut oikein kesäinen ja aurinkoinen sää, Puhakka kertoo. 

Molemmat naiset ovat olleet mukana myös runkosarjassa Salatuissa elämissä. Miten näiden kahden sarjan kuvaaminen poikkeaa toisistaan? 

– Näyttelijän työllisesti aina parasta annetaan olipa rooli kuin rooli. Rantabaarin kuvauksia järjestetään tosi paljon ulkona ja tehdään ehkä enemmän sellaisia leffahenkisiä juttuja, Puhakka kertoo.

– Myös roolihenkilöiden Lolan ja Alissan roolit ovat aika isot tässä sarjassa, kun taas Salkkareissa kaikilla hahmoilla on aika samansuuruiset roolit, Arasola pohtii. 

Videolla naiset paljastavat, mitä heidän roolihahmoilleen kuuluu nyt alkavalla toisella kaudella!

Rantabaarin 3. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa syyskuussa. Myös aikaisemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa. Sarjan 2. tuotantokausi esitetään Subilla kolmen jakson viikkotahdilla maanantaista 3.8. klo 20 alkaen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja