Rantabaari-sarjan näyttelijätähti Hemmo Karja avautuu intiimien kohtauksien teosta: "Silloin jännitti"

7:38
Katso mitä kaikkea on luvassa Rantabaarin 3. kaudella!

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Hemmo Karja tähdittää sarjan kolmatta kautta.

C More -alkuperäissarja Rantabaari saa tänä syksynä jatkoa kolmannen tuotantokauden jaksoin. Kolmannella kaudella nähdään liuta uusia tähtiä. Sarjaan mukaan hyppää Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Hemmo karja.

– Yllärinä tuli, kun tuottaja Marko Äijö soitti. Salkkareiden runkosarjaa on tehty jo todella pitkään, niin mielellään otan uusia haasteita vastaan, Karja kertoo.

Näyttelijä nähdään samassa roolissa sarjassa, vaikka näyttelijäryhmä ja paikka on eri kuin Salkkareissa.

– Isoin ero on se, että tässä on melkein kokonaan uusi näyttelijäkaarti. Minulle tuttuja naamoja on vain pari kappaletta. Paljon uusia tuttavuuksia. Henkilökemiat ovat löytyneet kyllä nopeasti. Toinen ero on se, että Salkkareita kuvataan keväästä syksyyn ja kesällä ei ollenkaan. Nyt on ollut luksusta, kun on päässyt kuvauksiin kesällä shortsit jalassa ja rannalle.

Karjan roolihahmo nähdään kolmannella kaudella myös intiimeissä kohtauksissa. Näyttelijälle herkkien kohtauksien teko on tuttua puuhaa.

– Monilla tuntuu olevan vähän väärä käsitys intiimien kohtauksien suhteen. Itse kohtauksen tekeminen ei ole mitenkään intiimiä tai sensuellia. Ihan samalla rutiinilla se menee, kun kaikki muutkin kohtaukset. Tietysti. kun joskus teki niitä ensimmäistä kertaa aikoinaan, niin silloin jännitti. Nykyään se ei eroa enää kauheasti minkään muunkaan kohtauksen tekemisestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja