Näyttelijät Channing Tatum ja Zoë Kravitz kihlautuivat kahden vuoden seurustelun jälkeen

Näyttelijäpari Channing Tatum ja Zoë Kravitz ovat menneet kihloihin.

Useat lähteet ovat vahvistaneet Peoplelle, että näyttelijät Channing Tatum, 43, ja Zoë Kravitz, 34, ovat menneet kihloihin.

Pari yhdistettiin ensimmäisen kerran toisiinsa vuonna 2021. 

Viime viikonloppuna pari kuvattiin lähtemässä halloween-juhlista. Kuvissa Kravitzin vasemmassa nimettömässä kimaltelee sormus. Kravitz oli pukeutunut Rosemary Woodhouseksi, joka on hahmo vuoden 1968 elokuvasta nimeltään Rosemary’s BabyTatum oli mitä ilmeisimmin Rosemaryn vauva. 

Kravitz ylisti Tatumia upeaksi ihmiseksi GQ:n vuoden 2022 haastattelussa.

– Hän saa minut nauramaan, ja me molemmat rakastamme taidetta ja siitä puhumista ja siitä, miksi teemme, mitä teemme. Rakastamme katsoa elokuvia ja puhua niistä ja haastaa toisiamme, Kravitz kertoi tuolloin. 

Pari tapasi Kravitzin ohjausdebyyttielokuvan Pussy Island castingissa. Tatum näyttelee elokuvassa hyväntekijää ja teknologiamogulia nimeltään Slater, joka vie tarjoilija Fridan mysteeriselle, yksityiselle saarelleen. 

Tatumilla on 10-vuotias tytär Evelyn entisen vaimonsa Jenna Dewanin kanssa. 

Kravitz haki eroa edellisestä aviomiehestään Karl Glusmanista alkuvuodesta 2021.  Kravitzin isä on muusikko Lenny Kravitz

Kravitz on tuttu muun muassa elokuvista Rakkauden resepti, Stranger in You, X-Men: First Class ja The Batman. Tatumin on puolestaan voinut nähdä Magic Mikesta kertovissa elokuvissa sekä elokuvissa The Lost City ja Step up

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat