Saara Kotkaniemen ja Nicola Perot'n lapsi syntyi – näyttelijä julkaisi kuvan uudesta tulokkaasta

Saara Kotkaniemen ja avopuoliso Nicola Perot’n ensimmäinen punaisen maton esiintyminen 2:56
Katso videolta Saar Kotkaniemen ja Nicola Perotin haastattelu Jussi-gaalan punaiselta matolta!

Näyttelijä Saara Kotkaniemi ja hänen sveitsiläis-italialainen kumppaninsa Nicola Perot ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa. 

Näyttelijä Saara Kotkaniemi, 36, ja hänen kumppaninsa Nicola Perot, 32, ovat saaneet lapsen. Kotkaniemi julkaisi Instagramissa kuvaparin, jonka ensimmäisessä kuvassa hän on yhä raskaana ja seuraavassa kuvassa hän pitelee sylissään ja imettää perheen uusinta tulokasta. 

–  Kuvapari raskaus vs. äitiys. Ihanin uusi henkilö saapui maailmaan varhain eilen aamulla 15.4. ja illalla päästiin jo kotiin. Elämä on parasta just nyt, Kotkaniemi kirjoittaa. 

Lapsi on Kotkaniemen toinen, sillä hänellä on tytär ex-avioliitostaan muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirran kanssa. Esikoistaan hän odotti yhdeksän vuotta sitten, ja erostaan Kotkaniemi ja Uusivirta ilmoittivat julkisesti marraskuussa 2021. 

Näyttelijä Saara Kotkaniemi saapui Jussi-gaalan punaiselle matolle avopuolisonsa, näyttelijä Nicola Perot'n kanssa 24. maaliskuuta. Kyseinen esiintyminen oli parin ensimmäinen punaisen maton edustus yhdessä. 

Katso videolta pariskunnan haastattelu Jussi-gaalan punaiselta matolta!

Lue myös:

    Uusimmat