Näyttelijä Samuel Glassar pelkäsi, miten paljon hänen Rantabaari-roolihahmoansa vihataan: "En tiedä, miten se vaikuttaa minuun"

Näyttelijä Samuel Glassar pelkäsi alkukesästä ihmisten vihaa Rantabaarin roolihahmoansa Eemeliä kohtaan.

Näyttelijä Samuel Glassar pelkäsi kesän 2022 alussa, miten paljon hänen roolihahmoansa Eemeliä vihattaisiin Rantabaarin uusimmalla, 5. kaudella. Glassarin mukaan Eemelin hahmolla on ylikorostunut usko omaan tekemiseen, eikä hänen moraalinsa ole sellainen, jonka Glassar itse allekirjoittaa. Eemeli on röyhkeä ja on valmis saavuttamaan asioita itselleen muiden kustannuksella.

– Mietin, miten paljon roolihahmoni kiinnostaa. Olen kuullut Salatut elämät -sarjan katsojista, jotka tulevat puhumaan näyttelijöille kadulla. Pelkään ihmisten vihaa, mutta otan kaiken palautteen vastaan. Se, ettei tulisi mitään palautetta, on pahin asia luovalle ihmiselle, Glassar kertoi MTV Uutisille. 

Tänä vuonna hahmon palaute on ollut tasaisesti sekä positiivista että negatiivista.

– Se on kuitenkin olut todella kivaa, että näyttelijäntyötäni on kehuttu, Glassar kertoi.

Glassar on kuitenkin kiitollinen ja onnellinen, että on päässyt tekemään Eemelin roolia.

– Tämä on ollut ensimmäinen isompi näyttelijäntyönkeikkani. Meillä on ollut ihana, turvallinen ja toisia tukeva ilmapiiri. Olen oppinut valtavasti.

Glassar on oppinut roolistaan erityisesti sen, että hahmoa täytyy ymmärtää, vaikkei sen toimia hyväksyisikään.

– Aluksi aloin moralisoimaan Eemeliä ja hänen toimintaansa. Huomasin, että se vaikutti näyttelijäntyöhöni ja himmailin hahmoani itseni takia, Glassar kertoi.

Näyttelemisen lisäksi Glassar tekee musiikkia. Hän julkaisi lokakuussa uuden Out of my league -singlen, jota on ollut tekemässä muun muassa Kaisa Korhonen, joka on yksi tekijöistä myös Elastisen ja Jenni Vartiaisen kappaleessa Epäröimättä hetkeekään.

– Musiikintekeminen on lapsuuden unelmani, vaikka näyttelijäntyö onkin ykkönen. Haluan pitää musiikin sellaisena, että siitä ei tule paineita tai että siinä pitäisi jotenkin isosti onnistua. Tykkään tehdä sekä syvällisiä että pinnallisempia biisejä, Glassar kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat