Ero Demi Mooresta otti koville – Ashton Kutcher katosi vuorille ja oli viikon syömättä

Näyttelijätähdet Ashton Kutcher ja Demi Moore erosivat lopullisesti vuonna 2013. Kutcher kertoo ystävänsä podcastissa eläneensä eron jälkeen viikon vedellä ja teellä.

Ashton Kutcherin, 40, ja Demi Mooren, 55, avioliitto päättyi vuonna 2013. Kutcher kertoo ystävänsä Dax Shepardin podcastissa lähteneensä eron jälkeen viikoksi vuorille ilman puhelinta ja kannettavaa tietokonetta, mukanaan vain vettä, teepusseja ja muistiinpanovälineet.

– Heti avioeron jälkeen lähdin viikoksi Montanan osavaltiossa Yhdysvaltojen pohjoisosassa sijaitsevaan vuoristoon yksin. Minulla ei ollut mukanani ruokaa eikä juomaa. Vain vettä ja teetä, Kutcher kertoo Peoplen mukaan.

Kutcher kertoo nauttineensa karuista olosuhteista eron jälkeen.

– Aloin nähdä hallusinaatioita toisena päivänä. Se oli fantastista. Harrastin taijia (terveyttä edistävää liikuntaa, jossa pyritään käyttämään kehoa kokonaisvaltaisesti ja rentouttamaan keho ja mieli liikkeen avulla) omalla energiallani.

Näyttelijä kirjoitti vuorilla kirjeitä exilleen.

– Lähetin kirjeet seitsemäntenä päivänä. Koko kokemus oli kuin alkoholiriippuvuudesta kärsivien kokoontuminen, jossa puhutaan tehdyistä virheistä. Puhdistauduin niistä.

Kutcher kertoo viikon olleen hyvin hengellinen. Muun 70's Show -sarjasta tunnettu näyttelijä avioitui Demi Mooren kanssa vuonna 2005. Pari erosi vuonna 2011, mutta avioerosta tuli lopullinen vuonna 2013.

Ashton Kutcher löysi uuden rakkauden näyttelijäkollega Mila Kunisista. Parilla on kaksi yhteistä lasta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja