Näyttelijä Maria Ylipään kolmas tytär on syntynyt – kiitti aviomiestään: "Kolme synnytystä vahvaa yhteistyötä"

Miten Venla-ehdokkuus vaikuttaa näyttelijän uraan? 7:54
Maria Ylipää kertoo Tuulan roolistaan Aallonmurtajissa.

Näyttelijä Maria Ylipään perheeseen saapui uusi tulokas.

Näyttelijä Maria Ylipää, 41, ja hänen puolisonsa muusikko Matti Pentikäinen ovat saaneet kolmannen lapsensa. Ylipää kertoi asiasta Instagramissa vappuaattona 30. huhtikuuta.

Hän jakoi kolme kuvaa, joissa ensimmäisessä on itse uuden tulokkaan kanssa sairaalassa, toisessa kuvassa pienokaista pitelevät kaksi isosiskoa ja kolmannessa kuvassa Ylipää on mitä ilmeisemmin lähdössä sairaalasta kotiin aviomiehensä ja pienokaisen kanssa.

– Raskauden ja synnytyksen piina on ohi! Kolmas tyttäremme syntyi tällä viikolla. Kiitos ammattitaitoinen henkilökunta: kätilöt, hoitajat ja lääkärit! En olisi tästäkään kerrasta selvinnyt ilman teitä. Työtänne arvostaen, Ylipää kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän kirjoitti kiitokset myös miehelleen.

– Kiitos rakas aviomieheni, henkilökohtainen Jeesukseni ja miesdoula Matti. Kolme synnytystä vahvaa yhteistyötä. Olen niin helpottunut ja onnellinen! Elämän ihmeen äärellä ihmetellen, täysin rakastuneena. Hyvää vappua, Ylipää päätti kirjoituksensa.

Turun kaupunginteatteri tiedotti marraskuussa 2022 sivuillaan, että Ylipää jää äitiyslomalle alkuvuodesta 2023 ja hänen tilalleen Hiljaiset sillat -musikaalin päärooliin astui Elli Vallinoja.

Ylipää on näytellyt muun muassa televisiosarjoissa Rikospoliisi Maria Kallio, Tappajan näköinen mies ja Luottomies sekä useissa musikaaleissa. Hän voitti parhaan naisnäyttelijän Kultaisen Venlan 2017 pääroolistaan Aallonmurtaja-rikossarjassa.

Aallonmurtaja-sarjan kolme kautta ovat katsottavissa C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat