Näyttelijä-laulaja Meat Loaf on kuollut

Meat Loaf oli kuollessaan 74-vuotias. 

Yhdysvaltalainen näyttelijä-muusikko Meat Loaf, oikealta nimeltään Michael Lee Aday, on menehtynyt 74-vuotiaana, kertoo Deadline. Taiteilija julkaisi uransa aikana 12 albumia sekä näytteli muun muassa Eddietä The Rocky Horror Picture Show -elokuvassa. 

Artisti menehtyi torstaina 20. tammikuuta vaimonsa Deborahin läsnäollessa. Taiteilijan pitkäaikainen manageri Michael Greene vahvisti kuolinuutisen ja kertoi, että miehen tyttäret sekä läheiset ystävät saivat mahdollisuuden viettää aikaa sekä jättää hyvästit artistille tämän viimeisinä hetkinä. 

Kuolinsyytä ei ole julkistettu. 

– Me tiedämme kuinka paljon hän merkitsi monille ja kuinka me todella arvostamme kaikkea rakkautta ja tukea, kun jatkamme tässä inspiroivan artistin ja kauniin miehen menetyksen ajassa, artistin perhe toteaa kuolinuutisesta julkaistussa tiedotteessa. 

– Sydämemme pohjasta teidän sieluillenne... älkää koskaa lopettako rokkaamista!

Meat Loafin albumi Bat Out of Hell on Yhdysvaltojen historian 35 kaikkien aikojen myydyimmän levyn joukossa. Levyä on myyty noin 14 miljoonaa kappaletta. Yhteensä Meat Loafin albumeja on myyty maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa kappaletta. 

Lue myös:

    Uusimmat