Näyttelijä Jenni Kokander julkaisi Instagramiin kuvia "mahtavasta päivästään" – kertoo nyt totuuden kuvien takaa

11:03
Mitkä on komiikan haasteet? Jenni Kokander ja Ali Jahangiri kertovat

Sosiaalinen media ei ole aina sitä, miltä se näyttää. 

Jenni Kokander julkaisi Instagram-tililleen kuvan mukavasta päivästään. Kuvan yhteyteen hän on kirjoittanut tekstin, jossa toteaa, kuinka somekuvat eivät viesti aina todellisuutta. Iloisten kuvien taustalla saattaa olla synkemmät ajatukset. 

– Jännä tämä some. Kuvien perusteella mahtava päivä. Kynttilöiden lempeää valoa, pinaattisalvia-pastaa, veikeä ulkoiluasussa hassuttelu... Kokander kirjoittaa.

Hän kertoo kuitenkin rehellisesti päivän todellisuuden.

– Oikeasti melko ankea meno tänään. Ehkä huomenna on kesä, töitä ja saa halata ystäviä, tai vaikka nuolla metrossa kaidetta, Kokander lopettaa tekstinsä veikeään lauseeseen.

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Moni Kokanderin seuraaja on yhtynyt hänen sanoihinsa.

– Samat ovat fiilikset. Olisi niin toivottavaa, että pääsisimme mahdollisimman pian elämään normaalia elämää, seuraaja kirjoittaa.

– Sama, vaikka en oikeasti haluaisi nuoleskella metron kaidetta. Mutta vaikka sormia edes, ilman, että tarvitsee pelätä, kommenteissa lukee.

– Kuulostaa tutuilta ajatuksilta. Paitsi metron kaiteen nuolemisesta en ole haaveillut, toinen seuraajista viestittää.

Suomi ja muu maailma on elänyt nyt jo kohta vuoden poikkeusoloja. Koronarajoitusten vuoksi erityisesti kulttuuri- ja tapahtuma-ala on kokenut kolhuja, kun konsertteja ja teatterinäytöksiä ei ole voitu järjestää. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja