Näyttävästi Roomassa vuosi sitten avioitunut räppäri Spekti teki rakkauslaulun vaimolleen: "Ei minun tarvitse olla syvissä vesissä, että saan ideoita"

Vuosi sitten avioitunut räp-artisti Spekti teki kesäisen rakkauslaulun vaimolleen.

Räppäri Spekti oikealta nimeltään Samuli Huhtala avioitui vuosi sitten pitkäaikaisen rakkaansa muotisuunnittelija Emelie Björnbergin kanssa näyttävissä häissä Roomassa. Nyt mies julkaisee uutta musiikkia  1-vuotishääpäivänsä kunniaksi. Vain yksi sinä -kappale on huomionosoitus omalle hänen puolisolleen.

Tuoreeseen Vain yksi sinä -kappaleeseen Spekti on saanut inspiraatiota positiivisesta elämäntilanteestaan.

– Ei minun tarvitse olla tosi syvissä vesissä, että saan ideoita. Minulla toimii positiivisen kautta. On kauhean kuluttava elämäntyyli, jos pitää olla koko ajan rikki. Onneksi minulla ei ole ihan noin rankat metodit, räppäri kertoo.

Hyväntuuliset kappaleet ovat vuosia alalla työskennelleelle Spektille tyypillisiä. Bilehiteistään tunnettu artisti teki yllätyssiirron vakavampien aiheiden pariin Ennen ku mä delaan -kappaleellaan ja uusi single jatkaa tätä kehitystä.

– Tällä hetkellä kiinnostaa kehittyä erityisesti laulunkirjoittajana ja pyrin käsittelemään aiempaa enemmän myös ns. ”isoja” teemoja”, hän kertoi kappaleen tiedotteessa.

Kappaleen kertosäkeen laulaa tarttuvan kertosäkeen laulaa Titta.

– Etsiessäni sopivaa naisääntä kertosäkeeseen, ihastuin Titan saundiin ja omaan materiaaliin. Hän sopii mielestäni tähän kappaleeseen täydellisesti, Spekti kuvailee.

Spektin ja Emelie Björnberg-Huhtalan rakkaustarina alkoi 10 vuotta sitten yhteisen ystävän esitellessä heidät toisilleen. Elämä aviopuolisoina ei miehen mukaan muuttanut suhdetta juuri ollenkaan.

– On oltu niin pitkään yhdessä. On ollut kiva, että on löytänyt sellaisen kumppanin, että arki on hyvää ja viihtyy yhdessä. Nyt on oltu koronan takia paljon myös yhdessä. Meillä on samantyyppinen arvomaailma ja käsitys elämästä. Hän on hyvin tasapainoinen ja koen itse myös olevani tasapainoinen ihminen.


Lue myös:

    Uusimmat