Näyttävä koriste joulupöytään: Näin kokoat kauniin ja tuoksuvan mandariinikuusen

Näin askartelet mandariinikuusen.

Mandariinikuusesta saat kauniin koristeen joulun ruokapöytään.

Tuoksuvat appelsiinit, jotka koristellaan mausteneilikoilla, ovat melko perinteinen suomalainen joulukoriste. Tässä toimittaja Hanna Sumarin versiossa tutusta koristeesta, appelsiinit on korvattu mandariineilla ja ne kiinnitetään kartion malliseen styroksiin ikään kuin mandariinikuuseksi.

Mandariinikuusi on taatusti joulupöydän kattauksen tuoksuva tähti, jonka voi juhlan päätteeksi napostella tai hyödyntää muutoin ruoanlaitossa.

Sumari vinkkaa etsimään kuusta varten melko pieniä ja napakoita mandariineja, joissa kuori on todella tiukasti kiinni hedelmässä.

Mandariinikuusen askarteluun tarvitset:

  • styroksi kartio
  • mandariineja
  • mausteneilikoita
  • puisia grillitikkuja
  • havuja/ tuoreita laakerinlehtiä

Katso videolta ohjeet ihanasti tuoksuvan mandariinikuusen askarteluun!

Askarteluvinkki on Suomen kaunein koti: Joulukodit -sarjasta, jossa vieraillaan tunnelmallisissa joulukodeissa. Kolmiosainen sarja on katsottavissa mtv-palvelusta

Millaisia joulukoristeluja sinun kodistasi löytyy? Laita joulukoristeistasi kuva! Voit nyt lähettää meille kuvasi ja videosi helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla. 

Lue myös:

    Uusimmat