Naureskeletko kliseille? Ne voimistavat myönteisen ajattelun vaikutuksia

Suositut iskulauseet menettävät nopeasti tehonsa, kun ne tulevat vastaan joka kadunkulmassa. Ei ehkä sittenkään! Iskulauseet ovat tärkeitä myönteisen ajattelun voimistajia ja ne vaikuttavat täten jopa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Jokainen tietää, että terveelliset elämäntavat ovat terveyden edellytys ja askel onneen. Emme kuitenkaan muista, että terveellisiin elämäntapoihin kuuluu myös myönteinen ajatusmaailma. Myönteisyys ei tule meille kaikille luonnostaan, joten sitä pitäisi voimistaa päivittäin.

Älä anna periksi, kun kielteiset ajatukset kolkuttavat takaraivossa. Rauhoitu ja turvaudu tuttuun positiivista ajattelua vahvistavaan iskulauseeseen. Toista sitä niin kauan, että sinua alkaa hymyilyttää. Et voi olla huomaamatta eroa, jos annat iskulauseen tehdä tehtävänsä.

Mantrat parantavat itsetuntoa

Koitpa sitten hyötyä napakasta iskulauseesta tai useista lauseista, käytä niitä myönteisen ajattelun apuvälineinä. Mantrat voivat vahvistaa itsetuntoa, luoda positiivista minäkuvaa sekä ehkäistä stressiä.

Hyvinvoinnin kannalta on aivan yhtä tärkeää muistuttaa itseään siitä, kuka on ja mihin pystyy kuin suhtautua elämään yleisesti ottaen myönteisesti. Mantra aloittaa aamun energisissä merkeissä ja muistuttaa illalla päivän onnistumisista.

Sanoilla ei ole väliä, kunhan vain koet ne voimistaviksi. Kokeile näitä hyväksi havaittuja mantroja tai tee omasi: Keskity olennaiseen! Elä hetkessä! Ajattele positiivisesti! Sano kyllä! Ole kiitollinen! Ole sellainen ihminen, jonka kanssa tahtoisit viettää aikaa!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja