Nanna Karalahti ihailee Jax-poikansa ilmettä – julkaisi kuvan pienokaisestaan: "En ole koskaan nähnyt Jaxia niin mykistyneenä"

Vieraina Nanna ja Jere Karalahti 8:37
Nanna ja Jere Karalahti olivat vieraana Vappu ja Marja Livessä.

Suloinen Jax-poika katsoo veneestä mykistyneenä horisonttiin.

Hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti lomailee parhaillaan ystävänsä Martina Aitolehden kanssa Etelä-Savossa. Mukana ovat myös ystävysten lapset sekä Nannan puoliso Jere Karalahti.

Nanna julkaisi suloisesta Jax-pojastaan herttaisen kuvan, kun pieni poika on veneessä ja katsoo mykistyneenä horisonttiin.

– En oo koskaan nähnyt Jaxia niin mykistyneenä Suomen luonnosta kun eilen. Mustakin oli super kaunista (me siis aina fiilistellään kaikkea kaunista yhdessä, esim puita metsässä tai ihan vaan keppejä ja kiviä), mutta kyllä kauneinta oli ton pojan katse. Rakastan mun nelivuotiasta elämänopasta.

Karalahdilla on Jax-pojan lisäksi Alexia-tytär, joka täyttää heinäkuussa kaksi vuotta.

Nanna oli vieraana Aki Linnanahteen podcast-jaksossa vieraana puhumassa muun muassa avioliitostaan ja perhe-elämästään.

Hän paljasti podcastissa, ettei pariskunta ole aina samoilla linjoilla lasten kasvatukseen liittyvistä kysymyksistä.

– En mä antaisi Jeren yksin kasvattaa lasta, sanotaanko näin. Vastuunkanto ja sellaiset tietyt osa-alueet voisivat jäädä vähän vähemmälle, puntaroi Nanna.

– En tiedä olenko ankarampi, mutta olen kyvykkäämpi joissain asioissa, hän nauraa.

Nanna sanoi podcastissa kuitenkin oppineensa paljon aviomieheltään, kun asioita katsotaan erilaisesta näkökulmasta.

–Jere on opettanut mua niin paljon elämässä. Mä olen ollut semmoinen tosi kontrollifriikki ja täydellisyyden havittelija. Mullehan Jere Karalahti on siis ollut parasta, mitä mun elämässä voi omalla henkisellä polullani tapahtua, Nanna pohti.

Lue myös:

    Uusimmat