Mainos

Nanna Karalahti avautuu synnytyksestään: "En tiedä oliko shamaanin sanoilla tekemistä asian kanssa"

Nanna Karalahti kertoo blogissaan avoimesti toisen lapsensa syntymästä.

Fitness-tähti Nanna Karalahti sai toisen lapsensa miehensä, ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa heinäkuun alussa. Karalahti julkaisi maanantaina 23. heinäkuuta tekstin blogissaan, jossa hän kertoo synnytyksestään. 

Karalahti kertoo vierailleensa shamaanin luona muutama viikko ennen synnytystään ja sai kuulla, että synnytyksestä on tulossa nopea ja helppo. Shamaanin ennustus oli käynyt toteen. 

– En tiedä oliko shamaanin sanoilla ja sitä kautta oman mieleni psyykkauksella tekemistä asian kanssa, mutta niin siinä meni. 

Karalahti kirjoittaa heränneensä mietoihin supistuksiin, jotka kiihtyivät säännöllisellä tahdilla. Pariskunta päätti lähteä sairaalaan. 

– Aamupala jäi haaveista huolimatta saamatta, mutta sen verran voimistuivat supistukset automatkalla, että jouduin etupenkillä kääntelehtimään. Siinä vaiheessa ajattelin, että ehkä tämä tyttö haluaa myös syntyä 8. päivänä niinkuin äitinsäkin. 

Sairaalaan pääsemisen jälkeen kului Karalahden mukaan vain muutama tunti, kunnes pariskunnan pieni tytär oli syntynyt. Hän kertoo olleensa lähes koko synnytyksen ajan pystyasennossa ja ottaneensa ilokaasua sekä sängystä tukea supistusten tullessa. 

– Ponnistin jälleen kerran konttausasennosta klo 12:00 ja tyttö oli hyvin liikuttuneen äitinsä sylissä 12:04 isän katsoessa vieressä kyynel silmässä. Maailman onnellisin hetki.

Karalahti päättää kirjoituksensa kertomalla, että perhe on viimeisen muutaman viikon aikana harjoitellut vauva-arkea ja ihastellut uutta tulokasta. Nanna ja Jere Karalahdella on lisäksi yksi yhteinen lapsi, kaksivuotias Jax

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.