Nancy kohtasi patikoijan ja sai "pahan aavistuksen" – onnistui pelastamaan tuntemattoman naisen hengen: "Koin pakottavaa tarvetta saada apua hänelle"

Äiti sai"pahan aavistuksen"– päätyi pelastamaan hengen 1:02

Nancy Abellin "äidinvaisto" pelasti saksalaisnaisen hengen!

Nancy Abell myöntää äidinvaistonsa olevan "hieman yliaktiivinen”. Nancyn saama aavistus kuitenkin pelasti naisen hengen, kertoo CBS.

Nancy oli alkanut nalkuttaa kohtaamalleen patikoijalle sen jälkeen, kun tämä paljasti suunnitelmansa vaeltaa yksin Kanadan rajalle asti.

– Hän oli Saksasta. Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, mihin oli joutumassa, Nancy sanoo.

– Sanoin hänelle itse asiassa, että "jos olisit minun tyttäreni, en antaisi sinun tehdä tätä".

Jäljellä oli vain 240 kilometriä

Patikoija, Katharina Groene, 34, oli jo kävellyt 4000 kilometriä Pacific Crest Trailina tunnettua reittiä, joka alkaa Meksikon rajalta. Jäljellä oli vain 240 kilometriä. Kuulemastaan varoituksesta huolimatta Katharina päätti jatkaa matkaa.

Nancy ei kuitenkaan kyennyt unohtamaan naista. Hän oli viikon ajan huolissaan Katharinasta, joka oli lähtenyt matkan viimeiselle taipaleelle ilman lumikenkiä. Kun säätiedotus lupasi lunta, Nancy ei kestänyt enää.

– Olin hyvin stressaantunut. Koin pakottavaa tarvetta saada apua hänelle.

Pelastuspartio ehti ajoissa paikalle

Nancy soitti hätänumeroon. Tavallisesti viranomaiset eivät etsi henkilöitä, jotka eivät ole kadonneet tai hädässä, mutta Nancy vakuutti viranomaisen siitä, että jokin on vialla.

Yllättävää kyllä Nancy oli oikeassa. Katharina löytyi maastosta paleltuneena. Hän olisi elänyt mahdollisesti enää vuorokauden.

Viranomaisten mukaan Nancy pelasti naisen hengen.

"Olin menettänyt uskoni ihmiskuntaan"

Nancy kutsui Katharinan viettämään aikaa kotiinsa. Katharina on uuden ystävänsä "kuudennesta aistista" kiitollinen. Se myös palautti hänen uskonsa ihmiskuntaan.

– Olin menettänyt uskoni ihmiskuntaan, Katharina kuvaa patikkaretkensä syitä.

Nancy kuitenkin muutti kaiken.

– Joku välitti, Katharina kommentoi.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja