Mainos

Nämä uudet ominaisuudet tulevat pian iPhoneesi: Puhekomennot suomeksi

Apple on jo julkaissut uusimman iOS 9.3 -version ohjelmistokehittäjille ja pian se on ladattavissa myös tavallisten käyttäjien puhelimiin ja iPad-tableteille. Lopullinen versio on saatavilla arviolta kahden-kolmen kuukauden päästä.

Jo nyt tiedetään, mitä uutta iOS 9.3 tuo tullessaan.

IPhone-käyttäjät saavat puhelimeensa uuden Night Shift -toiminnon, joka parantaa puhelimen akun kestoa säästämällä virtaa yöaikaan.

Yöllä puhelin kytkeytyy tilaan, joka muuttaa näytön värejä ja näin ollen säästää puhelimen akkua. Värit muuttuvat lämpimämmiksi, minkä ansiosta puhelimen käyttö ilta-aikaan ei häiritse unen saantia yhtä paljon kuin kirkkaan näytön tuijottaminen. Night Shift -toiminnon voi asettaa itse kytkeytymään automaattisesti ja pysymään päällä haluttuun ajankohtaan asti.

Muistiinpanot-sovellukseen lisätään iOS-päivityksen myötä lukitustoiminto, jonka avulla käyttäjä voi suojata haluamansa muistiinpanot vierailta silmiltä. Muistiinpanoja voi myös jaotella päivämäärän tai otsikon mukaan.

Terveys-sovellus saa päivityksen myötä uutta potkua. Apple liittää sovelluksensa entistä tiukemmin kolmansien osapuolten fitness-sovelluksiin, jolloin se pitää nykyistä paremmin kirjaa esimerkiksi treeneistä.

IPhone 6S-käyttäjät saavat 3D Touch-toimintoja uusiin Applen sovelluksiin kuten säähän, asetuksiin ja App Storeen.

Kiinnostava uudistus on se, että iOS 9.3 tuo Siri-yhteensopivuuden myös Suomen kielelle. Käyttäjä voi siis pian antaa iPhonelle suomenkielisiä puhekomentoja hakiessaan esimerkiksi tietoa Googlesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.