Nämä ovat pahimmat treffimokat

Ensitreffeillä kannattaa kiinnittää huomiota hygieniaan. Uusi selvitys paljastaa pahimmat treffimokat.

Ensitreffit jännittävät aina, mutta yksi asia hermostuttaa ennen h-hetkeä erityisen paljon. Ihmiset nimittäin pelkäävät, että pahanhajuinen hengitys pilaa tärkeän hetken. Pahanhajuinen hengitys on myös treffikumppanilta suuri moka, brittiselvitys esittää. Kolmannes kyselyyn vastanneista ei menisi haisevan seuralaisen kanssa treffeille toista kertaa.

Pahin treffimoka on kuitenkin epämiellyttävältä haiseva vartalo. Toiseksi suurin treffivirhe on haiseva suu ja kolmanneksi suurin voimakas hikoilu.

– On täysin normaalia, että ihmiset hermoilevat erityisesti ensitreffejä ennen, sillä ensivaikutelma on aina tärkein, deittiasiantuntija James Preece kertoo.

Itsevarmalla esiintymisellä voi pelastaa paljon, Preece muistuttaa. Hyviin treffitapoihin kuuluu myös toisen huomioiminen. Askmen.comin sivuilla olleen mukaan naiset arvostavat, jos heidän positiivisuuttaan tai ulkonäköään kehutaan tai jos heiltä kysytään kysymyksiä tai neuvoa. Kohteliaat käytöstavat ovat myös merkki siitä, että mies panostaa seuralaiseensa.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Osittainen lähde: Female First

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat