Nämä ovat erikoisimmat syyt avioeroon − lue hulvattomat tarinat!

Avioero syntyy harvemmin kevein perustein. Nämä kahdeksan tarinaa kuitenkin todistavat, että joskus eropäätöksen laukaisee mitä kummallisin sattumus.

Ei seksiä, ei avioliittoa

Taiwanilainen tuomioistuin myönsi eron vuoden aviossa olleelle parille. Aviomiehen syytöksen mukaan vaimo oli liian ujo harrastaakseen puolisonsa kanssa seksiä.

Opettajat Chen, 38, ja Lin, 29, tapasivat naittajan avulla. Pari avioitui kolmen kuukauden seurustelun päätteeksi. Hääyönä tuore vaimo kietoutui täysissä pukeissa peittoon. Kun puoliso yritti asettua nukkumaan vaimon viereen, tämä alkoi kiljua "olet naurettava" ja palasi seuraavana päivänä äitinsä luokse.

Naittajan järjestämässä sovittelussa Lin allekirjoitti sopimuksen, jossa hän lupasi suostua seksiin, mutta ainoastaan lisääntymistarkoituksessa. Vaimo vaati myös erillisiä makuuhuoneita. Lin ei kyennyt pitämään lupaustaan, jolloin puoliso sai tarpeekseen.

Vaimon salatut kasvot

Saudiarabialainen mies eli 30 vuotta vaimonsa kanssa vilkaisematta kertaakaan tämän kasvoja. Vaimo peitti kotikylänsä perinteitä noudattaen kasvonsa jatkuvasti hunnulla.

Eräänä iltana aviomiehen uteliaisuus sai vallan. Hän yritti raottaa huntua vaimon nukkuessa. Vaimo heräsi kesken kaiken, raivostui ja vaati miehen anteeksipyynnöistä huolimatta avioeroa.

Siivousaddiktin viimeinen teko

Keväällä 2008 saksalainen nainen vaati avioeroaan miehestään, joka ei pystynyt lopettamaan siivoamista. Vaimo oli sietänyt 15 vuotta puolisonsa jatkuvaa siivousmaniaa ja huonekalujen järjestyksen vaihtamista. Kamelin selkä katkesi, kun mies kaatoi ja rakensi uudestaan kodin seinän − siksi, että se oli mennyt likaiseksi.

Valhe ei kannata

Kiinalaisnainen Luo sai mieheltään kenkää kymmenen aviovuoden päätteeksi valehtelun vuoksi. Luo oli 30 vuotta, kun mies kosi häntä. Morsian valehteli tuolloin, että hänelle oli kertynyt ikävuosia 24. Kun totuus selvisi, aviomies paineli oikeuteen ja sai avioeron läpi.

Syypäänä anoppi

Jatkuvat päivittäiset lounaat yhdessä anopin kanssa olivat lopulta liikaa romanialaiselle naiselle. Elena T. tilitti katkerana vuonna 2005 oikeudessa, että anopin läsnäolo päivän tärkeimmällä aterialla päivästä toiseen sekä jatkuva naljailu pilasivat hänen avioliittonsa.

Papukaija avaintodistajana

Lemmikkipapukaija alkoi toistella epäilyttäviä sanoja, kun kiinalaisnaisen aviomies oli saapunut kotiin kuukauden kestäneeltä matkalta. Pian vaimo vakuuttui siitä, että linnun omaksumat uudet ilmaisut, kuten avioero, rakastan sinua ja ole kärsivällinen, olivat peräisin aviomiehen ja tämän rakastajan puhelinkeskusteluista.

Vaimo lähti lintu kainalossa lakitoimistoon ja haki eroa. Kiinalainen oikeus ei kuitenkaan hyväksynyt puhuvaa lintua todistajaksi.

Etusijalla kulkukoirat

Romanialainen eläkeläisnainen vaati eroa 50 aviovuoden päätteeksi. 70-vuotias nainen kertoi, että ongelmat alkoivat, kun hänen puolisonsa alkoi ruokkia muutamaa kulkukoiraa. Pian mies tarjoili yli 20 koiralle muonaa kolmesti päivässä. Lisää karvaturreja ilmestyi jatkuvasti perheen talon liepeille.

Lopulta vaimo ei voinut enää hyväksyä sitä, että mies käytti koko eläkkeensä kulkukoiriin samaan aikaan kun perhe näki nälkää.

Ongelmia makuuhuoneessa

Venäläinen Grigory Toporov, 47, hankki peniksenpidennyksen, kun hänen luontainen varustuksensa ei vastannut vaimon odotuksia. Kaikki meni hyvin, kunnes varaosa katkesi kesken lemmenleikkien.

Grigory vakuutti hankkivansa mitä pikimmiten tilalle uuden. Vaimo sen sijaan ilmoitti kyllästyneensä lopullisesti puolison surkeaan toimintaan sängyssä ja vaati eroa.

Kuvat: Colourbox.com

Lähde: www.oddee.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja