Nämä Mert Otsamon suunnittelemat puvut nähtiin Linnan juhlissa!

Muotisuunnittelija Mert Otsamo suunnitteli tänä vuonna Linnan juhliin kolme pukua. AVA kokosi yhteen Otsamon suunnittelemat puvut, jotka nähtiin tänä vuonna Linnassa.

Huippusuunnittelija Mert Otsamon asuluomuksia ihasteltiin tänä vuonna Linnassa kolmin kappalein. Mies suunnitteli tänä vuonna Yhdysvaltojen Suomen suurlähettilään vaimon Cody Oreckin, elokuvaohjaaja Timo Vuorensolan kihlatun, Essin Suomelan sekä kuvataiteilija Adel Abidin yllä nähdyn puvut.

Cody Oreck säteili vaaleassa iltapuvussa

Yhdysvaltojen Suomen suurlähettilään vaimon Cody Oreckin puku on Otsamon käsialaa. Harmoninen asukokonaisuus syntyi, kun Oreck ja Otsamo antoivat mielikuvitukselleen siivet.

– Lähdimme hakemaan pukuun selkeää linjaa ja halusimme tuoda pukuun tietynlaista skandinaavisuutta. Hänen tyttärensä tekemä elokuva innoitti meidät tuomaan pukuun mukaan porohahmon. Ideoinnin tuloksena teimme pukuun näyttävän poron pääkallon, Otsamo kertoo.

Essi Suomela

Otsamo suunnitteli tänä vuonna myös elokuvaohjaaja Timo Vuorensolan kihlatun, Essi Suomelan puvun. Suomelan puku muistuttaa entisaikaisesta Hollywood-glamourista.

– Essi Suomelan pukuun on haettu dramatiikkaa ja inspiraatiota Hollywoodista. Puku on musta ja se on koristeltu kultaisilla pitsibrodeerauksilla, Otsamo kuvaa.

Adel Abidin

Kuvataiteilija Adel Abidinin puku on niin ikään Otsamon käsialaa. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat takasivat sen, että Abidinin puku erottui miesväen puvuista.

– Juhlapuku pukukoodina antoi meille mahdollisuuden Adel Abidin puvun kohdalla tehdä mielenkiintoisia leikkauksia. Puvun materiaalina on villan ja silkin sekoite sekä lampaannahka. Abidin puvussa huomio kannattaa kiinnittää puvun kaulukseen ja selän leikkaukseen! Otsamo kertoo.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja