Nämä kauneusmokat karkottavat miehen

Tietyissä tilanteissa myös miehet kiinnittävät huomiota naisten kauneudenhoitoon. Mitä nainen voi tehdä väärin kauneusrutiineissaan niin pahasti, että mies säikähtää tyystin?

Vaikka miesten ei lähtökohtaisesti oleteta kiinnittävän äärettömän paljoa huomiota naisen kauneusrutiinien yksityiskohtiin, on olemassa kauneusmokia, jotka saavat miehenkin säikähtämään.

Liikaa hajuvettä

Hajuveden käytön kanssa on syytä olla tarkkana. Etenkin miehet kavahtavat liian runsasta hajuveden käyttöä. Kun nainen jättää peräänsä tuoksupilven, kiinnittyy kaikki huomio pelkkään keinotekoiseen tuoksuun.

Hyvänä nyrkkisääntönä hajuveden määrälle voidaan pitää kahta suihkausta parfyymia tai vastaavasti kolmea suihkausta miedompaa versiota, eau de toilettea. Vaikka tuoksusi olisikin hurmaava, on tärkeää muistaa, että liika on aina liikaa.

Liian tumma meikki

Kun silmämeikki on liian tumma, eivät naisen kasvojen yksityiskohdat välttämättä pääse oikeuksiinsa. Mies saattaa pitää turhan tummaa meikkiä uhkaavana. Miksi nainen kätkeytyy tumman naamion taakse?

Kuiva iho

Miehetkin huomaavat helposti huonon ihon. Ihon huolellinen kosteutus kauneudenhoidon kulmakivenä on äärimmäisen tärkeää. Halkeileva ja kuiva iho viestii miehelle helposti naisen välinpitämättömyydestä omaa vartaloaan kohtaan. Kukapa ei katselisi kuivuneen hipiän sijaan kauniin kuulasta ihoa?

Huolimaton karvojen ajeleminen

Kun ryhtyy ajelemaan karvoitustaan etenkin kesää varten, on oman terän kanssa syytä olla tarkkana. Esimerkiksi huolimaton säärikarvojen ajelu saattaa jättää miehelle epätoivottuja yllätyksiä pitkien yksittäisten karvojen muodossa, jotka saattavat pilata tunnelman.

Keltaiset hampaat

Keltaiset hampaat pilaavat helposti kokonaiskuvan naisesta. Suun hygieniaa on peräänkuulutettu jo vuosia sellaisella volyymilla, että kaikkien uskoisi jo tiedostavan hampaiden hoidon tärkeyden.

Erityisen keltaiset hampaat viestivät miehelle helposti piittaamattomuudesta ja laiskuudesta.

Tahmainen huulikiilto

Mehukkaat huulet saattavat tuntua seksikkäältä ja viettelevältä idealta, mutta mies kokee tahmaiset huulet helposti luotaantyöntäviksi. Kuka uskaltaa suudella tahmaisia huulia sotkun pelossa?

Oranssi rusketus

Solariumin ja itseruskettavien voiteiden aikakaudella myös luonnollisuuden kannatus on nostanut hurjasti päätään. Keinotekoinenkin rusketus voi kuitenkin jäljitellä onnistuneesti aitoa päivetystä – kunhan ei mennä liiallisuuksiin.

Miehet kammoksuvat usein selvästi keinotekoista rusketusta. Jos toivoo siis tekevänsä vaikutuksen vastakkaisen sukupuolen edustajaan, on syytä olla varovainen keinotekoisen rusketuksen kanssa – kohtuus on tärkeää muistaa tässäkin.

Huolimattomasti kiinnitetyt hiuslisäkkeet

Hiustenpidennykset ovat tätä nykyä kovassa huudossa, mutta niiden kiinnittämisen kanssa on syytä olla erityisen tarkkana, mikäli aikoo tehdä vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen. Miehet kammoksuvat päänahasta pilkottavia hiustenpidennysten kiinnityksiä.

Hiustenpidennysten huolellinen kiinnitys on tärkeä osa lisäkkeiden käyttöä myös miesten mielestä tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi. Vaikka mies tietäisi, ettei naisen kuontalo ole välttämättä syntymässä saatu, ei hän halua katsoa totuutta suoraan silmiin hiustenpidennysten kohdalla.

Lähde: Allure

Lue myös:

    Uusimmat