Mainos

Nämä kannattaa mainita deittiprofiilissa – tutkimus paljastaa sanat, joita käyttämällä voi parantaa mahdollisuuksia päästä treffeille

Rakkauden ja hauskanpidon merkitystä ei kannata aliarvioida, kun uutta kumppania etsii netin välityksellä.

Deittiprofiilin kuvailutekstillä voi kertoa paljon itsestään: Oletko koiraihminen, lukutoukka vai rakastatko tanssia salsaa? Pelkästään jo sanat, joilla kuvailee itseään profiilissa, voivat olla paljon merkityksellisempiä kuin moni uskookaan.

– Deittiprofiili on kaikista tärkein osa nettideittailua, joten sinkkujen on tärkeää käyttää aikaa oman kuvauksen suunnitteluun, jotta se kuvastaa sitä, kuka he todella ovat ja mitä he etsivät, kertoo deittisivusto Match.comin deittailuasiantuntija Vicki Pavitt.

Match.com onkin koonnut listan sanoista, jotka on mainittu kaikista suosituimmissa deittiprofiileissa. Suositumpien sanojen uskotaan kertovan siitä, mitä sinkut priorisoivat ja etsivät tulevassa kumppanissaan. Näin ollen Match.comin mukaan sanojen käyttäminen voi parantaa mahdollisuuksia päästä treffeille.

Analyysin mukaan naiset ovat suostuvaisempia tapailemaan miehiä, joiden profiilissa on mainittu sanat 'huolehtiva' ja 'perhe'. Miehet taas ottavat yhteyttä helpommin naisiin, joiden profiilissa mainitaan sana 'huoleton'.

Suosiota tuovia sanoja molemmilla sukupuolilla olivat 'musiikki', 'hauska', 'nauru' ja 'kiltti'. Kuitenkin yllättänein lienee ykkönen: 'rakkaus' on molempien sukupuolten suosikkisana.

Naisten top10:

 1. rakkaus
 2. hauska
 3. ystävät
 4. nauru
 5. perhe
 6. iloinen
 7. kiltti
 8. rehellinen
 9. musiikki
 10. huolehtiva

Miesten top10:

 1. rakkaus
 2. hauska
 3. rehellinen
 4. ystävät
 5. huoleton
 6. nauru
 7. iloinen
 8. musiikki
 9. mukava
 10. kiltti

Omaan kuvaukseen nettiprofiilissa siis kannattaa panostaa, ja – jos tutkimusta on uskominen – ujuttaa yllämainittuja sanoja tekstin sekaan.

***

3:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.