Nämä asiat tajuat vasta, kun olet selvänä baarissa kavereidesi kanssa

Stephanie Harris vietti kuukauden selvin päin tajuttuaan, että juhliminen vie häneltä paitsi rahat, myös hyvinvoinnin. Kokemustensa perusteella Harris kirjoitti Thought Catalog -sivulle listan, jonka monet kohdat jokainen alkoholitta juhliva tunnistaa.

 1. Se hyvä biisi ei olekaan enää niin hyvä. Kappaleet, joiden tahtiin tanssisit innoissasi humalassa, tuntuvat noloilta.
 2. Humalassa olet rikas. Tarjoilet juomia ja pidät hauskaa – etkä todellakaan ajattele laskujasi.  Kun juominen loppuu, rahaa säästyy yllättäen todella paljon. Niillä voi ostaa jotain hauskempaa kuin krapulan.
 3. Tylsistyt elämässäsi kuoliaaksi, koska et enää ravaa baarissa. Alat keksiä luovaa tekemistä: menet keilaamaan. Siivoat, alat jopa kuntoilla!
 4. Kärsivällisyytesi joutuu venymään äärimmilleen, sillä tapaamasi humalassa olevat ihmiset ovat jokainen toinen toistaan ärsyttävämpiä. Pikkuhiprakassa kerrotut, samaa rataa kiertävät tarinat eivät enää ole kiinnostavia – vain ärsyttäviä.
 5. Painosi tulee putoamaan. Alkoholijuomissa on runsaasti kaloreita, ja humalassa himoitset pizzaa.
 6. Kaikki ovat paljon, paljon epäviehättävämpiä kuin aluksi ajattelit. Humalassa niin hurmaavalta vaikuttanut ilmestys onkin nyt vain… Niin, humalaisen näköinen.
 7. Kaikki luulevat, että olet raskaana. Eihän naisen juomattomuudelle ole muita syitä, ja piste. Lopulta tilaat soodavettä limensiivuilla vain siksi, että näyttäisit juovan jotain.
 8. Kukaan ei osaa tanssia. Selvänä tajuat, että rytmissä pysyminen on hyvin suhteellista.
 9. Sinusta tulee edullista seuraa, koska toleranssisi alkoholin suhteen laskee. Kun ei juo usein, ei tarvitse enää niin montaa juomaa illassa.
 10. Haluat vain kotiin. Baarissa voi kyllä viihtyä aamun pikkutunneille, kunhan on itse juhlimassa. Selvin päin baari on vain meluisa, ärsyttävä paikka, josta tekee mieli karata omaan sänkyyn.


Lue myös

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

  MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.