Nämä asiat löytyvät aina artisti Alman raiderista – haluaa kiertueillaan vaalia rutiineja

Putous-näyttelijät imitoivat Aamulypsyn juontajia 4:17
Alma hyppäsi viime lauantaina lavalle Putouksen sketsin päätteeksi, kun näyttelijät imitoivat suosittuja radiojuontajia 18. helmikuuta.

Artisti Alma pääsi vihdoin viime vuonna keikoille, minkä hän koki erityisen tärkeäksi.

Vuonna 2022 artisti  Almalle, 27, tapahtui iso muutos, sillä hän pääsi jälleen tekemään keikkoja koronavuosien jälkeen. Tähti oli hiukan ennen joulua Euroopan kiertueella ja pääsi näin omien sanojensa mukaan koronakuopasta pois. Tuolta kiertueelta hänelle jäi erityisesti mieleen Lontoon keikka, jolloin hän oli todella epävarma.

– Keikka oli kuitenkin loppuunmyyty ja se oli todella siistiä. Ihmiset olivat äänekkäitä ja moni tuli sanomaan, miten siistiä se oli. Se yllätti minut. Yllätti myös se, kun julkaisin koronan alussa albumin ja ajattelin, ettei kukaan osaa sanoja. Mutta kiertueilla tosifanit osaisivat ne. Se oli minulle henkilökohtaisesti todella tärkeää, Alma kertoi MTV Uutisille Putouksen kulisseissa 18. helmikuuta.

Myös Alman kumppani Natalia Kallio, 27, on kiertueilla mukana aina silloin, kun ehtii.

– Se sujuu todella hyvin. Paras kaverini tekee merchiä (oheistuotteita), ja kaksoissiskoni Anna on ollut messissä ja tekee edelleen minulle visuja (visuaalista suunnittelua). Minulla on aina paljon perhettä mukana, mihin ikinä menenkään.

Kiertue-elämä antaa paljon, mutta on tietysti myös rankkaa. Alma palautuu rutiinien kautta, ja hänelle on ihan ensimmäisestä päivästä lähtien painotettu, miten tärkeitä rutiinit ovat.

– Aamupuuroa on aina, missä sitten olemmekin. En tykkää käydä buffeteissa, vaan tykkään syödä puuroni hotellihuoneessa tai bussissa. Tykkään myös käydä kävelyillä. Raiderissa (keikkavaatimukset) täytyy olla aina tietyt ruoat ja juomat: hummusta, kasviksia, terveellinen vegaaninen lounas tai päivällinen, kookosvettä ja viiniä, Alma kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat