Tälle artistille Alma haluaisi ehdottomasti tehdä musiikkia: "Olen muutaman ihmisen päässä"

Artisti Alma esiintyy Putouksessa 18. helmikuuta.

Artisti Almalle ei riitä se, että hän kirjoittaa kappaleita vain itselleen. Laulaja kertoi tulevaisuuden haaveistaan MTV Uutisille Putouksen kulisseissa lauantaina. 

– En todellakaan ole sellainen taiteilija, joka istuu kaksi vuotta jonkin kirjan päällä ja keskittyy vain siihen yhteen asiaan. Olen aina ollut spontaani kirjoittaja ja innostun asioista nopeasti. Saatan innostua jostakin ihmisestä tänään täällä ja sanon hänelle, että voidaanko nähdä huomenna ja hengailla. Sama juttu biiseissä.

– Minulle tulee yksi tunne jostakin ihmisestä ja haluan tehdä siitä biisin. Seuraavana päivänä voin vihata tätä maailmaa ja kirjoittaa siitä biisin, Alma kertoi MTV Uutisille Putouksen kulisseissa 18. helmikuuta ennen hänen live-esiintymistään viidennessä lähetyksessä.

On yksi artisti, jolle Alma haluaisi erityisesti tehdä musiikkia. Ajatus on ollut mielessä jo pitkään.

Lady Gaga. Olen muutaman ihmisen päässä. Sitten, kun tulee oikea tilanne kohdalle, niin toivon, että se tapahtuu, Alma jää myhäilemään.

Almalle on eritysesti jäänyt erään artistin kohtaaminen mieleen Ruotsissa, jossa hän teki viime vuonna toista albumiaan.

– Siellä studiolla teki samaan aikaan albumia Robyn. Tapasimme niin, että hän kuuli viimeisimmän sinkkuni Hey mom hey dad ja hän tuli sanomaan, että tuo on sairaan magee biisi. Että jatka tällä tiellä. Juttelimme koko illan, joimme yhden viinipullon ja fiilistelimme musiikkia. Olen tavannut isoja tähtiä, mutta Robyn on minulle yksi tärkein musiikintekijä. Hänen popmusansa on täydellistä, Alma kertoi.

Putous MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat