Mainos

Näki vaimonsa ensimmäistä kertaa ilman meikkiä – järkyttynyt mies haki avioeroa

Kun mies näki vastavihityn vaimonsa ensimmäistä kertaa ilman meikkiä, hän päätyi törkeälät kuulostavaan ratkaisuun.

Van päiviä avioliiton solmimisen jälkeen 28-vuotias arabivaimo koki järkytyksen. Hänen 34-vuotias aviomiehensä haki avioeroa nähtyään nuorikkonsa ilman meikkiä, kertoo vaimoa auttanut psykologi Abdul Aziz Asaf Yhdistyneistä arabiemiirikunnista.

Lääkäri kertoo, ettei vaimo näyttänyt aviomiehen mielestä yhtä kauniilta kuin ennen häitä. Mies syyttikin vaimoa huijaamisesta, sillä vaimo oli käyttänyt paljon erilaisia kosmetiikkatuotteita, kuten tekoripsiä.

"Haki avioeroa välittömästi"

Asaf kertoo Gulf News -sivustolla, että hänen klinikkansa sai pyynnön auttaa vaimoa selviämään eron tuomasta ahdistuksesta. Asaf ei luonnollisestikaan voi paljastaa jätetyn naisen henkilöllisyyttä.

Gulf Newsin saamien tietojen mukaan sulho vei tuoreen morsiamensa uimaan, mutta ongelmia syntyi siinä vaiheessa, kun naisen kasvot kastuivat ja meikki huuhtoutui pois. Miehen mukaan naisen kasvonpiirteet muuttuivat, eikä hän enää voinut tunnistaa vaimoaan meikittä.

Nainen käytti tekoripsiä ja oli läpikäynyt kirurgisia toimenpiteitä ennen alttarille astumista. Dubaissa asuva pari oli ollut kihloissa puoli vuotta ennen naimisiinmenoa, mutta ilmeisemmin morsian oli näyttäytynyt tuona aikana miehensä edessä vain meikattuna. Suomalaisen korviin tämä voi toki kuulostaa ylimitoitetulta hätävarjelulta, mutta kulttuurierot kannattanee pitää mielessä.

Asaf kertoo, että morsiamella oli kuitenkin ollut aikomus kertoa totuus ulkonäöstään miehelleen, mutta oli liian myöhäistä.

– Sulhanen haki avioeroa välittömästi ja kieltäytyi yrityksistä palata yhteen.

Video: Avioliiton ensimmäiset vuodet ovat riskialtista aikaa – yleensä eroon päädytään kuitenkin vasta vuosien päästä.

4:22

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.