Poliisi tutkii Kuopiossa epäiltyä tapon yritystä: uhri yritti viittoa ohiajavilta autoilta apua – näitkö jotain?

Kuopiossa nuori mies joutui väkivallan kohteeksi sunnuntaiyönä. Uhri sai vakavia vammoja, poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tai tietoa tekijöistä.

Kuopiolainen noin 20-vuotias mies sai vakavia vammoja sunnuntaiyönä 10.9. noin kello 01.00-01.25. Teko tapahtui Kuopiossa ulkoalueella, Tasavallankatu 17 kohdalla.  

Uhriin kohdistettiin väkivaltaa ja hän joutui sairaalahoitoon. Tämänhetkisen tiedon mukaan uhrilla ei ole hengenvaaraa. Teon jälkeen uhri yritti saada apua viittomalla ohiajavia autoja pysähtymään Jynkäkadun ja Tasavallankadun risteyksessä.

Tuntomerkit

Esitutkinnassa on selvinnyt, että tekopaikan välittömästä läheisyydestä poistui kaksi miestä Kuopion keskustan suuntaan. Toisella miehistä on ollut päällään tummat vaatteet ja mahdollisesti huppu tai lakki päässään. Toisella miehistä oli päässään kasvot peittävä huivi tai muu päähine.

Näitkö jotain?

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja tilanteessa tai tietoa tekijöistä sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimeen 0295 415 232. 

Lue myös: