Mainos

Näitä häitä ei suunniteltu vuosia – vakavasti sairas isä ehti naimisiin vielä ennen kuolemaansa

Vaikka pariskunnan häitä varjosti suru, ne olivat niin kauniit, kuin ne pystyivät siinä tilanteessa olemaan.

Kun puhutaan häistä, monelle tulee mieleen kuukausien, ellei vuosien suunnittelu, tarkoin harkitut koristeet ja hysteerinen morsian. Näin ei kuitenkaan ollut Maryn ja Codyn häissä.

Häitä ei oltu suunniteltu yökausia, ei ollut pitopalvelua tai kukka-asetelmia. Häät piti pitää aivan toisena vuonna toisenlaisissa olosuhteissa, mutta aina elämä ei mene niin kuin on suunniteltu.

Sai neljässä vuodessa kaiken haaveilemansa

Kun Cody Phillips oli 15-vuotias, hänelle kerrottiin, että hänellä olisi vain vuorokausi elinaikaa. Kaikki pojan unelmat valmistumisesta, perheen perustamisesta ja mahdollisimman monen erilaisen pyörän ajamisesta vietiin hänen käsistään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Keuhkoveritulppaa sairastavan nuoren miehen elämä sai kuitenkin uuden suunnan, kun hänelle suoritettiin keuhkonsiirto onnistuneesti syyskuussa 2012. Seuraavan neljän vuoden aikana hän teki kaikkia niitä asioita, joista oli joskus haaveillut, ja joita hän ei ollut osannut edes kuvitella.

Hän tapasi nykyisen vaimonsa Maryn helmikuussa 2013, ja kahden vuoden ajan he elivät normaalia nuorten rakastavaisten elämää kasvaen, oppien ja kokien yhdessä elämää, jota he elivät.

Pariskunnan viimeinenkin toive toteutui

Heinäkuussa 2015 pariskunta huomasi odottavansa poikaa. Vihdoin heistä tulisi perhe. Kaiken piti olla hyvin, mutta tällä kertaa kohtalolla on muita suunnitelmia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Puolitoista vuotta raskausuutisen jälkeen Codyn elimistö alkoi hylkiä keuhkoja, jotka olivat palvelleet häntä hyvin neljän vuoden ajan. Hänen olonsa heikkeni ja parani vuorotellen, eikä Mary poistunut miehensä rinnalta koko tänä aikana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muutama viikko sitten pariskunta sai kuulla huonot uutiset; mitään ei ollut enää tehtävissä. Vaikka suru oli kova, pariskunta päätti toteuttaa yhden unelmistaan nyt, kun se oli vielä mahdollista. Muutama päivä myöhemmin rakastavaiset saivat toisensa sairaalassa läheistensä läsnä ollessa. 

Vaikka häitä ei oltu suunniteltu kuukausia, päivä oli täynnä ylitsepursuavaa rakkautta ja onnea. 

Lähde: Facebook  

***

4:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.