Näistä asioista syntyy onnellinen kesä – listalla yllättävän arkisia asioita

Kesämies-Late: Mitä tarvitaan onnelliseen kesäfiilikseen? 3:21

Tänään julkaistussa viimeisessä Kesämies-Laten nettijaksossa kootaan yhteen onnellisen kesän muodostavat palikat. Katso videolta, mistä kaikesta onnellisuus muodostuu!

Lauri Karhuvaaran Kauppatorilla kesänviettäjiltä keräämän onnellisuuslistan perusteella hän viettää parhaillaan onnellista kesää.

– Näyttää siltä, että karhuvaaranpojalla on onnellinen kesä. Kesämökkeilyä, ystäviä, saunomista, hyvää ruokaa, aurinkoa. Kaikkea löytyy, asioita täytyy vain toteuttaa sen mukaisesti.

Hänen mukaansa onnellisuuden tärkeimpänä pohjana on hyvä arki, myös kesällä.

– Kyse on loppujen lopuksi hyvin pienistä asioista ja lopullinen fiilis on itsestä kiinni. Mitä tehdä esimerkiksi isoilla rahoilla, jos ei ole onnellinen?

Vaikka Karhuvaara viettääkin kesästään suuren osan kesämökillään, on hän onnellinen palatessaan takaisin lomalta juontotehtäviinsä.

– Olen onnellinen, että saan tehdä tätä työtä. On etuoikeus kohdata työssä upeita erilaisia ihmisiä. Esimerkiksi tämä nettisarja oli hyvä esimerkki siitä, miten loistaviin ihmisiin voit törmätä vaikka vain kadulla kulkiessasi. Heidän kanssaan tuli naurettua paljon, vaikka emme tunteneetkaan etukäteen!

Kesämies-Laten viimeinen jakso katsottavissa Studio55.fi-sivulla sekä MTV:n Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat