Näistä arjen iloista unohdamme nauttia

Ero tavanomaisen ja erityisen hyvän päivän välille voi syntyä pienistä iloista. Muista huomioida arjen ilonhetket ja jokainen päivä tuntuu erityiseltä.

Jos juokset tukka putkella palaverista seuraavaan, saatat unohtaa, että päivään kuuluu monia pieniä ilonhetkiä. Huffington Post listasi arkisia asioita, joista kannattaa nauttia.

Aamukahvi

Joit sitten kahvia tai teetä aamukupponen voi olla ihana herättäjä, sillä jokainen kulaus piristää ja lämmittää. Mieti itseksesi, mitä tulevan päivän tapahtumaa odotat, kun nautiskelet kahvista.

Työmatka

Käytä kodin ja työn välillä vietetty aika mielen huoltoon. Keskity myönteisiin ajatuksiin ja olet tehokas töissä ja voit unohtaa työpäivän stressin, kun suuntaat kotiin.

Nauru

Älä aliarvioi hersyvän naurun voimaa. Nauraminen helpottaa stressiä, parantaa unen laatua ja voimistaa vastustuskykyä.

Rauhallinen istumapaikka

Kävelet varmaan päivittäin julkisissa tiloissa. Istahda hetkeksi rentoutumaan ja katselemaan ihmisvirtaa, jos eteesi sattuu rauhallinen puistonpenkki tai rappuset.

Lempimusiikki

Suosikkimusiikin kuunteleminen voi hetkessä saada sinut hyvälle tuulelle ja parantaa suorituskykyäsi. Väännä siis äänenvoimakkuus lujemmalle ja tanssi, kunnes huolet väistyvät.

Ystävän ääni

Ota puhelin kauniiseen käteen ja soita ystävälle tai perheenjäsenelle. Se saattaa tulla yllätyksenä, miten paljon rakkaan ihmisen kanssa käyty keskustelu piristää.

Lempiherkku

Suklaa, jäätelö, irtokarkit… Olipa herkkusi sitten yksi noista, tai vaikka kaikki, nauti jokaisesta suupalasta tuntematta syyllisyyttä. Olet ansainnut herkkuhetkesi!

Auringonlasku

Auringonlaskun katsominen voi olla hyvin rauhoittavaa. Lepuuta silmiäsi television tai tietokoneen näytön sijaan taivaan värikirjossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja