Naisleijonien Meeri Räisänen purki tuntojaan somessa – "Polkee sua alas"

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen maalivahteihin Pekingin olympialaisissa kuulunut Meeri Räisänen muistutti tuoreessa Instagram-päivityksessään oleellisesta, kun vastaan tulee arvostelua.

Kaksi erää lohkovaiheessa Kanadaa vastaan Pekingissä pelannut Räisänen oli voittamassa Naisleijonien kanssa pronssia. Joukkueen turnaus käynnistyi tuskaisesti, kun Yhdysvallat- ja Kanada-tappioita seurasi perään tappio Sveitsille, mutta Naisleijonat sai parsittua peliään kasaan kisojen kuluessa.

Kritiikkiä tuli, mutta Räisänen huomauttaa, ettei siltä voi välttyä.

– Aina on niitä, jotka tietää paremmin. Kritisoi. Polkee sua alas. Ei oo koskaan onnellinen toisten puolesta. Aina on joku, jolle et koskaan riitä. Joku, jolla on tarve tuoda mielipide esiin, Räisänen kirjoitti.

Yksin ei tarvitse kuitenkaan jäädä.

– Sit on niitä, jotka on sielä, kun menee hyvin, mut on myös sielä, kun ei mee niin hyvin. Ne on sielä, vaikka ne ei sanois sillä hetkellä mitään. Sen tietää sisimmissään, ketä ne on.

Räisänen alleviivaa, ettei ikinä voi miellyttää kaikkia.

– Ei edes joskus. Sillon on hyvä muistuttaa itelleen miksi jotain tekee. Tää on meiän urheilijoiden matka, ei kenenkään muun.

Räisäsen matka Pekingin kisoihin ei ollut helpoimmasta päästä.

– Seison tässä ylpeenä. Siitä työstä, jonka oon henkisten ja fyysisten kipujen kanssa. Se piti olla absoluuttinen fakta, kun mun eturistiside meni 9kk sitten poikki, että mun ei pitäs realistisesti olla edes tässä. Kaks kuukautta pelaamatta ja kuukausi reenaamatta jengin kans ei ollu helpoin valmistautuminen. Jokaisen matka on erilainen, ja kenenkään ei tarvi kuunnella toisilta onko ansainnu jotain vai ei, onko se tullu miten helposti tai vaikeesti.

– Työ tekijänsä palkitsee.

Räisänen oli saavuttanut pronssia myös edellisistä olympialaisista Pyeongchangissa 2018. Hänellä on lisäksi MM-pronssi vuodelta 2015.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja