Naisfutari riuhtaisee vastustajansa letistä nurmelle – klassikkopätkä hämmästyttää julmuudessaan

Sosiaalisessa mediassa leviää edelleen julmia koosteita taannoisesta naisten jalkapallo-ottelusta, jossa ei säästelty brutaaleja otteita.

Ottelussa kohtasivat New Mexicon yliopisto ja Brighamin yliopisto. Kohtaaminen käytiin jo yhdeksän vuotta sitten, mutta nykyajan mukaisesti videotallenteet pelin tapahtumista leviävät uudelleen ja uudelleen internetissä.

Videosta leviää niin useita tallenteita, että sen kokonaiskatsojamäärää on mahdotonta arvioida. Joka tapauksessa puhutaan useista miljoonista katselukerroista.

Pahimpana konnana pelissä esiintyy New Mexicon Elizabeth Lambert (numero 15). Hän muun muassa riuhtaisee vastustajansa letistä nurmelle, lyö käsivarrella selkään ja iskee säälimättä jaloille.

Katso kooste pelin tapahtumista:


Lambert sai tekosistaan kahden ottelun pelikiellon ja hänet erotettiin joukkueesta. Vielä pahempi sanktio kuitenkin lienee se, että hänen tekosensa kiertävät uudestaan ja uudestaan internetin syövereissä. Lambert on nimetty muun muassa jalkapallohistorian aggressiivisimmaksi pelaajaksi.

– Olen syvästi pahoillani siitä, mitä tapahtui ja kannan tätä koko elämäni, pelaaja pahoitteli The New York Timesin haastattelussa.

– Kun katson videota, minusta tuntuu, etten se ole minä. En voi uskoa, että olen tehnyt tuollaista, hän lisää.

Lue myös:

    Uusimmat